Îmi dau foc.
1. Ce e așa special în a te da drept altcineva? Poți să fii cine vrei, e un site, nimeni n-o să te judece. Ai vrut să încerci ceva și înțeleg, ți-ai dat seama că ai mers prea departe și ai hotărât să încetezi. Dar unde e drama? Daisuki? A făcut același lucru, de ce-ar avea dreptul să te judece?
2. Ți-am mai citit răspunsurile (și cele ale lui Imperatrix și cele ale lui Freaak). Tipul era foarte tare, iar tipa era pe măsura lui. Ce nu înțeleg e de ce toate peroanele care au puțin creier și sunt capabile să mențină un căcat de glumă peste mai mult sau mai puțin timp devin sentimentale. Viața în general e o dramă, nu trebuie s-o facem noi.
Am cam exagerat cu dramatismele, recunosc, dar scopul meu era să-i fac să înțeleagă că nu poți avea încredere în oricine. Nici măcar acum nu se gândesc că mint.
De distracție, plictiseală, ca să-i fac să nu mai aibă încredere în necunoscuți virtuali etc.
nu esti singura care are 2 conturi sau mai multe, de exemplu si eu mai am un cont de pe care pun intrebarile care mi-e rusine sa le pun de pe asta, dintr-un motiv sau altul. deci e in regula.
cat despre faza cu freaak, lol. te pricepi. ok, nu ca a scrie intr-un mod diferit ar fi ceva asa wow pe internet, ci chiar foarte usor
trebuie sa fii idiot sa nu o poti face
"nu esti singura care are 2 conturi sau mai multe, de exemplu si eu mai am un cont de pe care pun intrebarile care mi-e rusine sa le pun de pe asta" ciudati mai sunteti
o data m-am scapat si am postat o intrebare pe care voiam sa o postez de pe asta, pe ala. eram gen "sterge-o cat mai repede sterge-o sterge-ooo"
Pai de ce? mi se pare aiurea. daca te purtai pe contul asta ca Einstein si de pe al 2 ca bula mai intelegeam. Majoritatea raspunsurilor tale sunt la hoha, care e faza, daca pui o intrebare normala iti e frica ca nu esti luata in serios? nu inteleg faza cu 2 conturi
heh, nu stiu
nu vreau sa-mi expun probleme de adolescent cu prea multi hormoni de pe contul asta. am pus o data o intrebare "normala" de pe airanmeidan si stiu ca mai multi ma compatimeau si cineva chiar zisese ca "de ce tii sa-mi dovedesti ca toate persoanele care iau totul la misto sunt de fapt mai triste?", si mi s-a parut destul de aiurea. de atunci nu mai amestec partile astea doua
Stiu ca nu sunt singura care are doua conturi. Chiar m-a ajutat chestia asta intr-un fel.
Plin de anormali pe aici, asta e clar .
cat despre "de ce tii sa-mi dovedesti ca toate persoanele care iau totul la misto sunt de fapt mai triste?" interesanta chestie, am zis ca numai mie mi se pare asta.
iti zic doar ca nu prea e nimic anormal intr-o masura asa mare. pe internet orice e posibil
Da, stiu, tu intelegi.
eu inteleg mereu:XX
Nu cred!
Tu îți dai seama cat de supărata este Daisuki? A crezut ca ești băiat, s-a îndrăgostit de tine!
Nu stiu ce sa spun
M-ai dezamăgit...
lol, nu luati totul chiar atat de in serios, suntem pe internet
De ce imi vine sa plang?
De ce ai facut asta? Asa ceva nu se face. Pai stai, si cel din poza cine era? Ia adu-l, ca parca-mi vine sa nu te cred.
Mă gândeam eu că țineai la mine. Nu contează cine era persoana din poză dar nu eram eu. Nu vreau să te fac să plângi. Știu că Freaak părea băiatul perfect tocmai pentru că știa ce îi place unei fete, eu fiind fată. Aș vrea să te pot face să uiți ce s-a întâmplat. Sper că nu te-a marcat asta. Chiar ești o persoană extraordinară.
Ma simt trista, ca prinsesem drag de acest personaj, dar ai vazut ca, evitam intr-un fel, stii tu cum sta povestea. Nu-ti face griji, eram constienta si de faptul ca, el chiar daca ar fi existat, tot nu ar fi fost ceva posibil. Nu-i nimic, sunt bine.
Sunt sigură că vei găsi pe cineva care să te merite.
Sigur, peste ani.
Pai, da, peste cativa ani te vei casatori.
Mai e muuuult pana atunci. Ma gandesc la prezent deocamdata.
Si in prezent e posibil.
Nu, nu.nu. Nu as accepta asta. Exclus. Nici iubit nu as vrea acum. Nu
Ah, nu ma refeream la casatorie ci la iubit. Ma rog, treaba ta, nici eu nu vreau iubit. N-am eu pareri prea bune despre baietii astia. Momentan ma intereseaza altceva.
Bine gandit.
Mai stii cand ti-am spus sor'mea? E, acum are mai mult sens.
Ah, da
Cui ii mai spun eu :rautate:?
Mie? O merit, nu?
Pai da, dar tu nu esti o rautate, Freaak era o rautate.
vad eu cum fac.
Era doar o presupunere. A zis ca a dat unei fete ignore si credeam ca despre tine e vorba.
Aaa, da?
Nu stiam ca mi-a dat ignore.
Nici eu nu stiu. Acum ca spui asta, nu despre tine era vorba.
Am verificat.
Nu mi-a dat mie ignore.
Acum m-ai pus pe ganduri. Ma intreb daca ai reusit sa deschizi link-ul din raspunsul pe care care ti l-am dat ieri si daca are vreo legatura cu ce ai scris in intrebarea asta.
Asta se stie. Ma refeream la partea cu ''să nu ai încredere în nimeni''.
Julyly2089 întreabă: