anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceea ce urmează să vă spun vă va schimba definitiv părerea despre mine și, probabil, despre oameni. Știu că voi fi ținta ocărilor dar nu mă plâng, așa e normal.
Nu e amuzant că "freak" înseamnă "monstruozitate"? Cred că v-ați prins deja la ce mă refer. Da, eu am fost Freaak. "Urât din partea ta", veți spune. Dar nu îmi pare rău. Datorită acestui joc psihologic mi-am dat seama că pot fi cum vreau. Nu credeam că pot adopta vreodată o personalitate atât de colorată ca cea a lui Freaak. Eu nu sunt nici pe departe așa. Și totuși, v-ați îndoit vreodată că Freaak nu e cine pare? La un moment dat Daisuki mă întrebase dacă poate avea încredere în mine. Mă credeți sau nu, acela a fost cel mai ciudat moment din viața mea. Chiar dacă sunt fată, îmi permit să spun că Daisuki este o persoană extraordinară. Dacă aș fi fost băiat m-aș fi îndrăgostit de ea. Nu merita să fie "victima" minciunilor mele iar când mi-am dat seama că mersesem prea departe am dispărut din peisaj. Nu are rost să-mi cer scuze deoarece sunt conștientă că cer prea mult. Inițial nu am vrut să vă dezvălui toate aceste "păcate" dar este spre binele vostru să știți. Acum veți acorda mai multă atenție principiului "să nu ai încredere în nimeni". Nici Imperatrix nu e sinceră. Majoritatea răspunsurilor mele sunt minciuni. De exemplu, idgaf de GreyN. Aseară am spus că mă simt vinovată că i-am dat ignore. Nici gând. Am făcut asta deoarece mă temeam să nu-mi dea el primul. Mi-a spus că făcuse acest lucru unui alt user (cred că Depress) iar cum relația noastră de prietenie nu prea mai exista, am hotărât să rup definitiv legătura. Încă ceva. Probabil credeți că îmi voi șterge contul sau ceva. Nu. Voi continua să rămân pe TPU în ciuda celor întâmplate.
Bun, acum că ați aflat, aveți toate motivele să mă ștergeți din lista de prieteni sau să-mi dați ignore.
PS: Dacă vreți o confirmare de la Freaak îl pot aduce.

44 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Îmi dau foc.
1. Ce e așa special în a te da drept altcineva? Poți să fii cine vrei, e un site, nimeni n-o să te judece. Ai vrut să încerci ceva și înțeleg, ți-ai dat seama că ai mers prea departe și ai hotărât să încetezi. Dar unde e drama? Daisuki? A făcut același lucru, de ce-ar avea dreptul să te judece?
2. Ți-am mai citit răspunsurile (și cele ale lui Imperatrix și cele ale lui Freaak). Tipul era foarte tare, iar tipa era pe măsura lui. Ce nu înțeleg e de ce toate peroanele care au puțin creier și sunt capabile să mențină un căcat de glumă peste mai mult sau mai puțin timp devin sentimentale. Viața în general e o dramă, nu trebuie s-o facem noi.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Am cam exagerat cu dramatismele, recunosc, dar scopul meu era să-i fac să înțeleagă că nu poți avea încredere în oricine. Nici măcar acum nu se gândesc că mint.

| Doub a răspuns:

Foarte interesant. Ma duc sa plang in baie. Da' de ce ai facut asta?

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

De distracție, plictiseală, ca să-i fac să nu mai aibă încredere în necunoscuți virtuali etc.

| AirănMeidăn a răspuns:

nu esti singura care are 2 conturi sau mai multe, de exemplu si eu mai am un cont de pe care pun intrebarile care mi-e rusine sa le pun de pe asta, dintr-un motiv sau altul. deci e in regula.
cat despre faza cu freaak, lol. te pricepi. ok, nu ca a scrie intr-un mod diferit ar fi ceva asa wow pe internet, ci chiar foarte usor
trebuie sa fii idiot sa nu o poti face

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

"nu esti singura care are 2 conturi sau mai multe, de exemplu si eu mai am un cont de pe care pun intrebarile care mi-e rusine sa le pun de pe asta" ciudati mai sunteti

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

o data m-am scapat si am postat o intrebare pe care voiam sa o postez de pe asta, pe ala. eram gen "sterge-o cat mai repede sterge-o sterge-ooo"

Pai de ce? mi se pare aiurea. daca te purtai pe contul asta ca Einstein si de pe al 2 ca bula mai intelegeam. Majoritatea raspunsurilor tale sunt la hoha, care e faza, daca pui o intrebare normala iti e frica ca nu esti luata in serios? nu inteleg faza cu 2 conturi

heh, nu stiu
nu vreau sa-mi expun probleme de adolescent cu prea multi hormoni de pe contul asta. am pus o data o intrebare "normala" de pe airanmeidan si stiu ca mai multi ma compatimeau si cineva chiar zisese ca "de ce tii sa-mi dovedesti ca toate persoanele care iau totul la misto sunt de fapt mai triste?", si mi s-a parut destul de aiurea. de atunci nu mai amestec partile astea doua

Stiu ca nu sunt singura care are doua conturi. Chiar m-a ajutat chestia asta intr-un fel.

Plin de anormali pe aici, asta e clar laughing.
cat despre "de ce tii sa-mi dovedesti ca toate persoanele care iau totul la misto sunt de fapt mai triste?" interesanta chestie, am zis ca numai mie mi se pare asta.

iti zic doar ca nu prea e nimic anormal intr-o masura asa mare. pe internet orice e posibil

Da, stiu, tu intelegi.

eu inteleg mereu:XX

| LePotato a răspuns:

Wtf.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu cred!
Tu îți dai seama cat de supărata este Daisuki? A crezut ca ești băiat, s-a îndrăgostit de tine!
Nu stiu ce sa spun
M-ai dezamăgit...

| AirănMeidăn a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

lol, nu luati totul chiar atat de in serios, suntem pe internet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu înțeleg ce treaba are acel personaj cu TPU? Poti fi cum vrei. Uite si eu am numele Blue ca m-am uitat din întâmplare la desene cu fratele meu si era o fata de la Winx Club si uite am adoptat acel nume si eu, chiar de altii îmi spun dede sau altele. Poti fi cum vrei. Baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce imi vine sa plang?sad
De ce ai facut asta? Asa ceva nu se face. Pai stai, si cel din poza cine era? Ia adu-l, ca parca-mi vine sa nu te cred.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mă gândeam eu că țineai la mine. Nu contează cine era persoana din poză dar nu eram eu. Nu vreau să te fac să plângi. Știu că Freaak părea băiatul perfect tocmai pentru că știa ce îi place unei fete, eu fiind fată. Aș vrea să te pot face să uiți ce s-a întâmplat. Sper că nu te-a marcat asta. Chiar ești o persoană extraordinară.

Ma simt trista, ca prinsesem drag de acest personaj, dar ai vazut ca, evitam intr-un fel, stii tu cum sta povestea. Nu-ti face griji, eram constienta si de faptul ca, el chiar daca ar fi existat, tot nu ar fi fost ceva posibil. Nu-i nimic, sunt bine.

Sunt sigură că vei găsi pe cineva care să te merite. happy

Sigur, peste ani.

Pai, da, peste cativa ani te vei casatori.

Mai e muuuult pana atunci. Ma gandesc la prezent deocamdata.

Si in prezent e posibil.

Nu, nu.nu. Nu as accepta asta. Exclus. Nici iubit nu as vrea acum. Nu happy

Ah, nu ma refeream la casatorie laughing ci la iubit. Ma rog, treaba ta, nici eu nu vreau iubit. N-am eu pareri prea bune despre baietii astia. Momentan ma intereseaza altceva.

Bine gandit.
Mai stii cand ti-am spus sor'mea? E, acum are mai mult sens. laughing

Ah, da laughing

Cui ii mai spun eu :rautate:? big grin

Mie? O merit, nu? laughing

Pai da, dar tu nu esti o rautate, Freaak era o rautate. laughing
vad eu cum fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow,te pricepi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai,stai, ce a facut GreyN si ce am facut eu? ca n-am prea inteles.

Era doar o presupunere. A zis ca a dat unei fete ignore si credeam ca despre tine e vorba.

Aaa, da?
Nu stiam ca mi-a dat ignore.

Nici eu nu stiu. Acum ca spui asta, nu despre tine era vorba.

Am verificat.
Nu mi-a dat mie ignore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Woah

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Așa mult mă interesează că am și căscat când îți citeam întrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum m-ai pus pe ganduri. Ma intreb daca ai reusit sa deschizi link-ul din raspunsul pe care care ti l-am dat ieri si daca are vreo legatura cu ce ai scris in intrebarea asta.

Asta se stie. Ma refeream la partea cu ''să nu ai încredere în nimeni''.