anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceea ce urmează să vă spun vă va schimba definitiv părerea despre mine și, probabil, despre oameni. Știu că voi fi ținta ocărilor dar nu mă plâng, așa e normal.
Nu e amuzant că "freak" înseamnă "monstruozitate"? Cred că v-ați prins deja la ce mă refer. Da, eu am fost Freaak. "Urât din partea ta", veți spune. Dar nu îmi pare rău. Datorită acestui joc psihologic mi-am dat seama că pot fi cum vreau. Nu credeam că pot adopta vreodată o personalitate atât de colorată ca cea a lui Freaak. Eu nu sunt nici pe departe așa. Și totuși, v-ați îndoit vreodată că Freaak nu e cine pare? La un moment dat Daisuki mă întrebase dacă poate avea încredere în mine. Mă credeți sau nu, acela a fost cel mai ciudat moment din viața mea. Chiar dacă sunt fată, îmi permit să spun că Daisuki este o persoană extraordinară. Dacă aș fi fost băiat m-aș fi îndrăgostit de ea. Nu merita să fie "victima" minciunilor mele iar când mi-am dat seama că mersesem prea departe am dispărut din peisaj. Nu are rost să-mi cer scuze deoarece sunt conștientă că cer prea mult. Inițial nu am vrut să vă dezvălui toate aceste "păcate" dar este spre binele vostru să știți. Acum veți acorda mai multă atenție principiului "să nu ai încredere în nimeni". Nici Imperatrix nu e sinceră. Majoritatea răspunsurilor mele sunt minciuni. De exemplu, idgaf de GreyN. Aseară am spus că mă simt vinovată că i-am dat ignore. Nici gând. Am făcut asta deoarece mă temeam să nu-mi dea el primul. Mi-a spus că făcuse acest lucru unui alt user (cred că Depress) iar cum relația noastră de prietenie nu prea mai exista, am hotărât să rup definitiv legătura. Încă ceva. Probabil credeți că îmi voi șterge contul sau ceva. Nu. Voi continua să rămân pe TPU în ciuda celor întâmplate.
Bun, acum că ați aflat, aveți toate motivele să mă ștergeți din lista de prieteni sau să-mi dați ignore.
PS: Dacă vreți o confirmare de la Freaak îl pot aduce.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nici eu nu stiu. Acum ca spui asta, nu despre tine era vorba.

anonim_4396

Mie? O merit, nu? laughing

anonim_4396

Am verificat.
Nu mi-a dat mie ignore.

anonim_4396

Pai da, dar tu nu esti o rautate, Freaak era o rautate. laughing
vad eu cum fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Woah

| LePotato a răspuns:

Wtf.

| LoveSleep a răspuns:

Îmi dau foc.
1. Ce e așa special în a te da drept altcineva? Poți să fii cine vrei, e un site, nimeni n-o să te judece. Ai vrut să încerci ceva și înțeleg, ți-ai dat seama că ai mers prea departe și ai hotărât să încetezi. Dar unde e drama? Daisuki? A făcut același lucru, de ce-ar avea dreptul să te judece?
2. Ți-am mai citit răspunsurile (și cele ale lui Imperatrix și cele ale lui Freaak). Tipul era foarte tare, iar tipa era pe măsura lui. Ce nu înțeleg e de ce toate peroanele care au puțin creier și sunt capabile să mențină un căcat de glumă peste mai mult sau mai puțin timp devin sentimentale. Viața în general e o dramă, nu trebuie s-o facem noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Am cam exagerat cu dramatismele, recunosc, dar scopul meu era să-i fac să înțeleagă că nu poți avea încredere în oricine. Nici măcar acum nu se gândesc că mint.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Așa mult mă interesează că am și căscat când îți citeam întrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum m-ai pus pe ganduri. Ma intreb daca ai reusit sa deschizi link-ul din raspunsul pe care care ti l-am dat ieri si daca are vreo legatura cu ce ai scris in intrebarea asta.

anonim_4396

Asta se stie. Ma refeream la partea cu ''să nu ai încredere în nimeni''.

| Doub a răspuns:

Foarte interesant. Ma duc sa plang in baie. Da' de ce ai facut asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

De distracție, plictiseală, ca să-i fac să nu mai aibă încredere în necunoscuți virtuali etc.