Un baiat isi duce prietena sa ii cunoasca parinti.
-Buna ziua! Ma numesc Sofia.
-Buna.I-a loc si serveste din bucate. Dupa ce manca tinerei ii veena sa dea o basina, dupa un minut trase una...
-Rex!
Linistita fata mai da o basina.
-Rex pleaca!
Relaxata fata mai da o basina.
-Rex pleaca de acolo nu vezi ca se caca aia pe tine! ))
Nu inteleg de ce intri in categoria asta daca nu-ti plac....doar ca sa faci comentarii aiurea, nu mi se pare deloc frumos din partea ta
Intr-o zi vine Ion acasa si o intreaba pe Maria de ce este dezbracata...
Maria ii zice ca nu are cu ce sa se imbrace...
Ion ii zice:
-Cum nu ai cu ce? uite!(deschide dulapu) panataloni... fuste; Salut Gheorghe; bluze; rochii.
-_-. acum serios, dc atata stres? eu chiar vroiam sa mai rad putin si aici as fi gasit bancuri deja alese, deci nu e asa de rau ca a intrebat. dc pare atat de aiurea sa vrei sa razi si sa ceri bancuri pe un site unde ai voie sa ceri astfel de lucruri?
Nu ii lua numele in desert
L-am luat de mult...
. Ce prostie în tine. '' Noob '', ştii măcar ce înseamnă Noob? Nu ştii, ce tembelă eşti, foloseşti cuvinte fără să ştii ce sens au. . Te faci de râs. Nu se vede deloc că nu am viitor. Ba mai mult, se vede că am un viitor mai strălucit ca al tău, eşti aşa tembelă la vârsta ta. . Te faci de râs.
Dar u unde te-ai nascut? in cocioaba de la tigani? ) ma faci sa rad tembela e mamicutza ta ca nu te invatat cei 7 ani de acasa mai iesi dreaccu la aer si lasa cs-ul si wow-ul si e super bine daca stii ca ai viitor stralucit de la varsta asta ce mamica si taticu au bani si crezi ca te tin in puf toata viata? cazuri din astea stiu o gramada macar daca stai in Bucuresti ai o sansa sa lucrezi la KFC
))). Cel mai de căcat răspuns care l-am citit. Mi-am pierdut şi câteva secunde din viaţă. Am cei şapte ani de-acasă, stai liniştită, imbecilo. . Din moment ce eşti aşa idioată, trebuie să-ţi explic, stau doar 1 oră la calculator, după fac altceva, nu mă joc Wow, idioato, deci nu spune ce ştii. Şi nu sunt răsfăţat. . Am doar un calculator, telefon şi televizor. . Şi n-am zis niciodată că o să fiu directorul tău la KFC. Ce distrusă...
Trei inşi, beţi turtă, merg în patru labe, unul după altul, pe calea ferată.
- Nu se mai termină odată scara asta? se plînge cel din coadă.
- Măcar are balustradă, oftează al doilea.
- Ura! băieţi, vine liftul, strigă cel din faţă
Doi prieteni discutau:
a: - Auzi, am sa iti dau doua vesti proaste, esti pregatit?
b: - Combina-le cumva, sa fie una singura, doua vesti rele nu suna deloc bine.
a: - Nevasta-ta ne inseala...
3 lilieci fac un concurs "Cine mananca cel mai mult". Se duce cel mare si vine plin de sange la gura. Spune: "Vedeti turma aia de vaci? Eu am mancat-o pe toata!" La cel mijlociu la fel. Cand se duce cel mic vine, de data aceasta, cu capul plin de sange. Spune:"Vedeti crucea aia mare si maro de acolo? Ei bine, eu nu am vazut-o!"
Stefan cel Mare mergea pe cal, si deodata cade.
De ce a cazut?
Pentru ca s-a terminal calul!
Un om a cade de pe o schela foarte inalta.Singurul martor la aceasta nenorocire a fost un copile. Ajunge politia la locul faptei:
-Copile, de ce a cazut omu' ala de pe schela
-L-a batut D-zeu
-Dc l-a batut D-zeu
-Pentru ca a injurat
-Cum a injurat?
-F****i ai tai matii de copil distrus, nu mai scutura schela
Doi nebuni erau la sanatoriu, unul ii zice celuilalt:
-Bă du-te pana in curte si vezi daca este gardul înalt mergem pe dedesubt, iar daca gardul este mic mergem pe deasupra!
-Bine bă mă duc!
Nu trec nici 2 minute si se întoarce celălalt nebun dezamăgit!
-Nu putem evada nu exista niciun gard!
DaciaRomania întreabă: