Am baut zatul de la cafea, amestecat cu ketchup, mustar, boia, cola si carne de pui. (Provocare la un joc)
Mi-am legat portocale de picioare și apoi m-am urcat pe mașina tatalui și am dansat Gangam Style.
În final s-a dovedit că tata era în mașină, când a deschis portiera, m-am speriat și am căzut.
Concluzia : Nu dansați gangam style pe mașini cu portocale în picioare.
O groapa pentru mine, ca sa aiba unde sa ma ingroape, ca am fost gropar cinstit.
Fa! Io inca ti mai iubesc si ma simt singur c-ai plecat ca proasta, fa! Eu sunt gropar cinstit si nu vreau sa mor singur, ca n-are cine sa ma ingroape!
Nu.Mergem intai la Qubba sa luam roaba, apoi venim in cimitir ca facusi un loc de dat cu lopata de cosciuge.Am eu lopeti destule...
Am inteles. Eu nu stiam, sunt gropar junior...doar ucenic.
Nici eu nu veau sa mor singura, Vasili, da eu trebuie' sa-ti marturisesc ceva.Nu ne putem casatori, ca acusica relatia noastra o sa devina ilegala...din motive de varsta.(doar pentru o scurta perioada de timp )Da las' ca te descurci tu.
Si daca traiesc pan' sa te-ngrop, mostenesc eu cimitiru'?
O sa am eu grija sa te omor inainte sa mor, sa ne ingroape in acelasi cosciug.
Da...Ai zis ca vrei sa te ingrop eu...Si eu chiar imi doresc sa mor de moarte curata, impreuna cu cartofii mei.
Chiar,stiai ca Romeo avea 17 ani si Julieta 13? Ah.Aici nu se prea potriveste povestea noastra...
Ei lasa, eu o sa-mi inscenez moartea ca sa te sinucizi tu, dupa care iti fur averea si construiesc un nou cimitir in Las Vegas.
Buna. Care e faza cu 'inggropatu' groparului'?
Pot sa ma amestec si eu in poveste?
Buna. GroparuVesel este Vasile groparul si fostul meu sot.Noi doi ne-am despartit pentru ca el isi iubea cimitirul mai mult decat ma iubea pe mine.E complicat, el zice ca inca ma iubeste, dar eu nu stiu ce sa cred.
Acum mi-a zis ca vrea sa fim din nou impreuna ca sa aiba cine sa-l ingroape...Deci totul se invarte in jurul cimitirului lui.Si isi iubeste si lopata.Mai zice ca e trilionar, dar nu vrea sa realizeze ca la divort, jumatate de avere a devenit a mea.
Si cam asta e povestea Rapsodiei si a lui Vasile. Daca ai inteles, e bine, daca nu la fel
jkjhcshbbzmb întreabă:
Julyly2089 întreabă: