Esti atat de prost incat ai venit cu ruj la un test de make-up, esti asa de prost ca daca iti spun ca mi-am luat un televizor color ma intrebi ce culoare, esti asa de urat ca mama ta te-a bagat inr-un incubator fara ferestre, esti asa de fomist ca la restaurant te uiti in meniu si ii zici ospatarului "e bine! "
Buna:)
stiu ca ai zis fara site, dar se merita sa razi o lecuta azi;))
http://bancurinoi.us/popup.php?sbpic_id=66
Examen la fizica, subiectul: fenomenul ionizarii.
La sfarsitul examenului blonda o intreaba pe colega ei de banca din timpul examenului:
- Ma, tu ai stiut?
- Perfect! raspunde aceasta.
- Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, zice blonda, inseamna ca am stiut si eu, pentru ca am copiat cuvant cu cuvant de la tine.
Enervata si ingrijorata, bruneta care stiuse, ii spune blondei:
- Cum ai putut face una ca asta, acum o sa ne prinda si o sa ne pice pe amandoua!
- Fii serioasa, ii raspunde blonda care copiase, n-o sa se prinda nimeni, pentru ca am mai si schimbat si eu pe ici pe colo. De exemplu unde tu ai pus ION, eu am pus GHEORGHE:))))
Bulişor a avut nişte vise urâte în ultimele zile si părinţii l-au luat să doarmă în patul lor. În timpul nopţii, pe taică-su îl mânca instalaţia şi se cam lipea de maică-sa.
"Nu acum", spune ea. "Bulişor e încă treaz. Du-te jos şi bea o bere."
Merge taică-su la bucătărie, bea o bere şi vine înapoi să rezolve cazul.
"Nuu." spune soţia. "Bulişor este încă treaz. Du-te şi mai bea o bere."
Merge iar la bucătărie, bea o bere şi se întoarce, acum disperat cu adevărat... dar reacţia este aceeaşi, îl trimite iar la bere.
"Dar nu mai e bere!" zice taică-su nervos.
"Uite ce..." zice nevasta-sa, "Aproape a adormit. E o sticlă de şampanie în frigider... deschide-o, o sa beau şi eu un pahar."
Merge din nou la bucătărie, deschide sticla de şampanie, şi dopul de plută produce un zgomot puternic.
Atunci Bulişor se ridică senin din pat şi spune: "Vezi, mamă, daca nu l-ai lăsat să ** ****, acum s-a împuşcat :))=))
O zi frumoasa sa ai:)
Doar caricatura a fost buna
Am incercat si eu
O tipa se duce la examenul de traseu. In masina da de politist:
Tipa: Buna ziua!
Politistul: Buna ziua domnisoara! Domnisoara nu stiu cum sa-ti spun dar uite cum facem: eu iti pun 3 intrebari la care vreau sa-mi raspunzi corect si complet. Daca nu raspunzi la aceste intrebari corect si complet te pic examenul ai inteles?
Prima intrebare:
Politistul: Domnisoara...conduci noaptea pe autostrada da? si vezi 2 lumini in fata ta...ce e in fata ta?
Tipa: Pai ce sa fie dom' politist...un autoturism.
Politistul: Raspuns corect dar incomplet... poate sa fie Audi, poate sa fie Mercedes, Renault.
Tipa se uita urat la el.
Politistul: Urmatoarea intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? vezi o lumina in fata ta...ce e in fata ta?
Tipa: Pai ce sa fie dom' politist...un motor!
Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Honda, poate sa fie Suzuki, Yamaha.
Tipa se uita si mai urat la el...
Politistul: Ultima intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? Si vezi 4 lumini in fata ta... ce e in fata ta?
Tipa: Cum ce sa fie dom' politist...Un tir sau un camion!
Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Man. poate sa fie Cats, Volvo! Ai picat examenul domnisoara!
La care tipa deja enervata la culme ii spune politistului:
Dom' politist...Am si eu o intrebare pentru. dvs. dar la care vreau sa-mi raspundeti corect si complet.
Politistul falos raspunde: Sigur don'soara spuneti!
Tipa: Dom' politist...conduceti noaptea pe autostrada da? Si vedeti femeile alea cu fustite scurte, dresuri, care va fac frumusel cu manuta...ce sunt alea?
Politistul: Pai ce sa fie don'soara? Curve ce sa fie?
La care tipa: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie mama ta, poa' sa fie sor-ta...nevasta-ta...
Un cuplu decide sa plece in Caraibe. Sotia decide sa vina mai tarziu din cauza serviciului. Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: "Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala.
La o nunta, un tip vorbea cu un alt invitat:
-Aceasta este cea mai urata mireasa pe care am vazut-o in viata mea.
Respectivul:
-...este fiica mea.
Tipul stanjenit:
-Ma scuzati, n-am stiut ca sunteti tatal miresei...
-Nu sunt tatal, sunt mama.
he he...he ...nu? Nasol? Pff, stiam eu ca nu trebuie sa mai citesc bancurile din Libertatea.
Banc vechi
Uau,revelatia secolului.
Se aude dintr-un tufis:
-Te iubesc!
-Si eu!
-Te ador!
-Si eu!
-Ma cheama Vasile!
-Si pe mine!
Si mai stiu unu:
Intr-o seara se duce unu la bar si cere o bere gratis ca altfel face ce a facut si taica-sau. Aia de acolo zic, oare cine stie ce a facut taica-sau? Haide sa ii dam. A doua zi la fel, si a treia zi la fel. Dar a 4-a zi, astia se satura sa ii mai dea bere gratis, si aduc ei politisti, din aia de la armata, jandarmeria sub mese, si tot felul de camere, si zice: Mai dati-mi o bere gratis ca altfel fac ce a facut si tata! Iar ala de la bar: Nu iti mai dam nimic! Politistii pregatesc pistoalele. Iar ala cu berea gratis: "Bine, fac ce a facut si tata Ma duc la baru de alaturi si fac la fel."
Sper sa te amuze macar olecuta, ca altfel iti dau foc, iti tai ouale, le prajesc pe tine si ti le dau sa le mananci, si te sugrum cu matele .
Le stiam pe amandoua
-.- Tu nu te multumesti ma cu niciun banc? Toate au fost bune, recunoaste Eu nu le am cu bancurile, si nu stiu asa multe, mai stiam unul cu Bula, dar nu mi-l amintesc perfect... Dar trebuie sa recunosti ca te-au amuzat toate .
Bula vine la tasu si ii zice:
-Tata, tata am luat 2 la matematica
-Pai cum mai tata? tu baiat destept cum sa faci asa ceva?
-Pai a venit profesorul in clasa si a intrebat: Cat face 3x2? Si eu am zis 6
-Pai e corect
-Da si si dupa a intrebat : Dar 2x3 cat face?
-Pai ce p**** ma** nu e acelasi lucru?
-Pai asta am zis si eu...
A doua zii
-Tata am luat 2 la sport
--Pai cum mai bula? tu baiat sportiv cum sa se intample asa ceva?
-Pai eram la ora si profesoara a zis : Ridicati piciorul drept! Si eu l-am ridicat. si dupa a zis :Ridicati piciorul stang!
-Pai ce dr*** voia sa stai in p***?
-Pai asta am zis si eu tata!
-Bine lasa.
Urmatoarea zi:
-De ce plangi Bula?
-Pai mau exmatriculat!(
-Pai de ce?
-Pai m-au chemat la director si acolo era profesorul de matematica, profesoara de sport si profesorul de biologie.
-Ce p*** mea facea profesorul de biologie acolo?
-Asta am zis si eu tata
Unul, la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii:
- Nutzii! Nuutziii!
Nici un raspuns. Iarasi :
- Nuztii! Nuutziii!
Tot nici un raspuns. Iarasi :
- Nutzii! Nuutziii!
Catadicseste unul sa deschida :
- Ce aia ma-tii vrei, ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
- Nutzii s-a sculat?
- Nu mi s-a sculat!
Julyly2089 întreabă: