Intr`o zi in care Bula era la scoala, vine profa si le spune elevilor:
-Va place cum m`am imbracat azi?
Elevii:-Daaaa!
Bula:-Nuuu!
A doua zi vine profa imbracata cu o fusta mini si cu o bluza scurta.
Elevii:-Daaaaaaaa!
Bula:-Nuuuuuuu!
A treia zi profa "imbracata" cu 2 frunze sus,una jos si restul`goala.
Elevii:-Nuuuuuu!
Bula:-Daaaaa!
Dupa ce se termina orele si elevii pleaca,Bula ramane in clasa.
-Bula, de ce nu pleci acasa?
-Astept sa vina toamna, sa cada frunzele!
Bula era la scoala.ca tema.profesoara le-a dat de alcatuit 4 propozitii.vine bula acasa.se duce la maica'sa.-mama zi-mi o propozitie du-te naibii de copchil prost. bula se duce si noteaza.se duce la taica'su care i-a zis propozitia:stefan cel mare, stefan cel mare.se duce la fratele lui care i-a zis propozitia.un rahat mic si gras.si in sfarsit se duce la sora sa:soro, spune-mi o propozitie.-si ce daca si ce daca? a doua zi profesoara l-a pus pe bula sa zica o propozitie. bula a zis :du-te naibii de copchil prost(propozitia care i-a zis-o mama)profesoara zice:bula chem directorul! bula:si ce daca si ce daca?(propozitia zisa de sora lui)vine directorul:da cine te crezi bula:stefan cel mare stefan cel mare!(propozitia zisa de tatal lui)directorulL:dar pe mine cine ma crezi? bula:un rahat mic si gras!(poropozitia zisa de fratele sau) Sfarsit
Bulă la şcoala.
Profesoara : Ce e cât un pumn şi e roşu?
Elevă : Mărul.
Profesoara : Bravo, Maria! îmi place cum gândeşti!
Bulă : Aş putea să pun şi eu o întrebare?
Profesoara : Da, desigur.
Bulă : Ce e lungă, la capăt are păr, o bagi şi o plimbi în gură?
Profesoara : Bulă! Noi nu vorbim aşa la şcoală!
Bulă : Periuţa de dinţi. Dar îmi place cum gandiţi!
Profesoara i-a spus lui Bula sa`si schimbe numele ca sa nu mai rimeze cu o prostie. Bula aa doua zi :
-Stiti cum ma numesc?
-Nu.
-Penis
Mama si tatal lui bula stateau in baie de ceva timp... bula ii intreaba : ce faceti acolo?
ei: facem un sendvish... dupa ce ies ei din baie bula o vede pe maicasa si ii spune : vezi ca tia ramas maioneza la gura
Stateau 2 bufnite' intru-n copat. spune o bufnita:
- Buhuhuuu!
Spune cealalta:
- Buhuhu p' mata ca ma-i speriat
Bunica se duce cu nepoțelul la măcelărie.
-Domnu măcelar, cântăriți-mi și mie nepoțelul că n-am cântar acasă...
Îl ia ăla, îl duce în spatele magazinului și după trei minute se întoarce:
-Două kile dezosat.
Doi manelisti stateau de vorba: -Auzi ma, da’ ce e ala sah? -Bah, sahul e piesele alea care le bagam noi in punga cand jucam table!
Venerabilul întreabă: