- Prima mea porecla a fost "Baschelţoi" fiindca purtam sapca mereu cand eram mic .
- Mi se mai spunea "Bărş", pentru ca aveam obiceiul cand jucam fotbal si mai ales la bataie sa le dau sangele pe nas sau la spart capete si ii lasam cu semne si pe corp. Eram bataus cand eram mic, cam pana la 15 ani.
- Mi se mai spunea si "Hagi" cand jucam fotbal fiindca eram destul de bun dintre cei care ne strangeam in curtea scolii si jucam, desi eu de cele mai multe ori jucam in poarta fiindca mie imi placea sa stau in poarta si eram portar, am fost si la un club de handbal din Brasov si eram portar si cei care ma cunosteau si veneau la meciurile de handbal, de erau in galerie ma strigau Hai "Hagi", apara mingea baaa! bine ba "Hagi"! Si toti cei care erau acolo auzisera cum ma strigasera prietenii si pe urma ziceau si ei bine "Hagi"! . Dar bine, asta a fost copilaria anilor care era din 1982 pana in 2012. De atunci a disparut copilaria copiilor din prezent.
- Pe urma de la 14-15-16 ani m-am apucat sa ma dau cu skateboardul si mi-am pus porecla (un nume de skater), "RiPe".
Dar eu de la 14 ani mai aveam un hobby si o pasiune... muzica, imi placea sa mixez muzica si sa o editez. iar cativa imi mai spuneau pe strada "DeeJay Rareshh. ce faci? Ba DJ..hai cu muzica noua mixata"
Si cam asta au fost poreclele mele din copilarie, pana la 17 ani. Acum ma striga toti pe nume
Porecla ta care a fost /sau\ este?
Pai, nu am decat cateva: Dada, Zebra, 1.56 si Zapa( pentru ca iubesc zapada) Nu sunt cine stie ce.
Tot atatea cate porecle am avut si eu Doar ca putin mai normale decat primele doua porecle a le mele .
Pe langa Bobo...
In liceu eram cu varumiu in clasa. Eram practic... epic asa
Si aia ne ziceau Bomba si Fitil
PandiCorn, Pandi, Anto, Tony, Antoni, Haki ( de la cainele meu ), Pisi, Ann ( asa m-a poreclit verisoara mea ), Borcan cu Nutella ( de la colega mea ), Borcan cu maroneala( de la un coleg ), Borcan ( le-a fost lena sa zica si cu nutella) și Catofior.
Un prieten de-al lui fratemiu imi spunea Kat. Cand eram mai mica iubeam pisicile, acum imi plac mult reptilele, serpii, soparlele.
Si da.
Sunt moarta. Jumatate sarpe. Soarta dulce soarta nu m-au primit in Iad si acum ma plimb printre voi sub forma de om.
Apropo frumoase casti
Si imi place patul tau, e destul de comod.
Ciao.
Queensway întreabă:
elasexygagica întreabă:
DaciaRomania întreabă: