| pacalici a întrebat:

Cele mai tari antrebari care le-am putut gasi si nici acum nu-mi revin de atata ras.

1Ce faceti daca prietenul vostru vrea sa va dezvirgineze cu degetul si nu cu penisul?

2Bunaaa TPU.am 1, 55 m inaltime, 40 kg, 12 ani si 9 luni.si marimea penisului de 6 cm este bun?
Ai un raspuns pentru nebunaticu?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Foarte amuzante, mai era o intrebare in care o tipa facuse sex cu lingura si nu mai stia care din linguri e si ii era scarba sa mai manance. Fata era nedumerita si cerea un sfat, spuneti-i voi cum sa gaseasca lingura laughing
Mai era una care si-a introdus in vagin periutza de dinti cu pasta pe ea si apoi intreba daca cumva e insarcinata de la pasta de dinti ca s-a simtit ciudat.Sunt ''n'' intrebari fara rost dar unele intrec orice limita. Tind sa cred ca cei ce le posteaza nu au mai mult de 10 anisori.

6 răspunsuri:
| FreeStyle_6834 a răspuns:

Doaamne, ce penibili, astia cred ca se viseaza ministrirolling on the floor)) aduni inaltimea cu anii si imparti la 9 luni! sa primit 6 cm? Ei atunci e bine, esti ok frate!happy

| ItzRivenGod a răspuns:

Wtf ce idiot isi masoara marimea penisului
de curiozitate marimea penisului sculat sau moale?

| Laura a răspuns:

Pe mine mă amuză întrebările tale, că mereu scrii cu ''â'' in loc de ''î'' laughing

| JustMe a răspuns:

Am vazut si eu intrebarilerolling on the floor Prea penibilistraight facerolling on the floor)

| axelandra_8991 a răspuns:

Ft tare

| Laurici :x a răspuns:

Pai sa mai masoare odata laughing sau i se pare prea mare? laughinglaughinglaughingdaca da, sa-i sp ca e gigantica! wowlaughingrolling on the floor