Dar cine te crezi tu de ai asa aspiratii inalte? Un muritor, daca Dumnezeu Creatorul ar fi vrut ca noi sa atinge m stelele, stai linistit ca am fii fost creati altfel, dar el in planul lui nu a intrat acest aspect, asa ca multumeste te asa cum esti. Nu visa cai verzi.
E metaforica intrebarea.Stele=Vise
Cea mai apropiata este la 40 de ani lumina deci daca pedalezi destul la monociclu cred ca o poti atinge
Da...sunt ''profesionisti''tare astia de modereaza TPU, habar nu au ce fac si la ce categorie se incadreaza o intrebare..cred ca ei muta intrebarile ca sa zica lumea ca fac si ei ceva...Intrebarea asta clar nu e de trivia ci e de filosofie dar in fine.
Mda...clar.
Degeaba ajungi la Lună, ca ea este prea comună
Dar daca ajungi la Soare, dintre boși esti cel mai tare.
,,La steaua ce a răsărit/ E o cale atât de lunga.../ Poate ca demult s-a stins/ În îndepărtări albastre/ Iar raza ei..."
Foarte simplu ..iti cumperi o nava spatiala ..nu e scumpa doar cateva milioane de euro, iti angajezi si un pilot daca nu te pricepi ..si daca mergi constant cu viteza luminii in cativa ani vei ajunge la o stea
De fapt ti-ar trebui numai 8 minute si ceva ca sa ajungi la Soare, care e o stea.
Julyly2089 întreabă: