Cred că ar fi super tare (ironie)
Cred că va fi foarte ușor
Pentru el.
Nu cred, el face cam toată audienţa, dar mai mult ca sigur c-o să-i găsească un înlocuitor pe măsură, nu prea îl agreez ca persoană, dar totuşi e un ertaintainer bun. Ar fi tare dacă ar reuşi să-l aducă pe Uzzi în locul lui. Dar şi aşa X Factorul de anul ăsta nu a fost cam naşpa, anul trecut era tare dar acum parcă s-a transformat într-o parodie ieftină la Vocea României(ar fi trebui să păstreze formatul de anul trecut, dar Antenişti s-au cam zgârcit). După părerea mea ar trebui schimbată întreaga echipă:
1. Răzvan şi Dani sunt cei mai proşti prezentatori posibili.
2. Bittman e prea gayuţ, mai bine îl lăsau în continuare pe Adrian Sînă în locul lui.
3. Delia e destul de ok dar nu prea îşi merită locul.
Şi se vede clar că a fost aranjat să câştige Ristei, ştii tu faza din semifinale când toate vedetele alea au zis că îl susţin pe el şi pe Maţaev şi mai alea faza din finală când l-au anunţat pe el ca prim salvat, iar pe Maţaev şi Mădălina abia mai apoi cu vreo 10 minute(în ciuda faptului că ordinea era aleatorie), pură manipulare...
Măcar a fost un plus faptul că anul ăsta au admis şi artişti ce-şi compun singuri versurile, logic că voiam să câştige oricare din aceştia(preferabil cei de la November), aia din finală nu-s altceva decât panarame ordinare dezgustătoare carora le e prea lene să-şi scrie singuri versurile(dar bănuiesc că n-aveau destui neruni ca să facă asta(Singurul cât de cât ok era Maţaev: Avea cea mai bună voce şi avea şi versuri proprii).
Doamne feri să îl aducă pe Uzzi, e tare Uzzi, dar nu e de Xfactor. Bittman nu e gayuț deloc, iar Delia... Delia, nu prea o cunosc, poate că își merită locul, dar eu sper să nu se schimbe nimic la juriu. cât despre Răzvan și Dani, nu zic că sunt proști ca fire, dar ca prezentatori nu îmi plac deloc nu sunt proști ca prezentatori, pur și simplu nu-mi plac
1.Habar n-am dacă Bittman e gay sau nu(asta doar el ştie) dar cert e că se comportă ca unul. Îl vezi cumva pe Bittman ca pe un exemplu de masculinitate? Să fiu sincer mereu m-au enervat melodiile lui.
2.Delia este una din cele mai bune cântăreţe din România, dar nu e numărul 1, aş prefera-o mai mult pe Xonia în locul ei.
3. Răzvan şi Dani sunt buni pentru emisiunea lor de dimineaţa, dar nu-s de X Factor.
4. Atidutinea lui Cheloo e uneori enervantă, se crede cel mai tare artist român, dar în unele circumstanţe e ok. E enervant că tot zice că Grasu XXL, Spike şi Guess Who sunt comerciali, el fiind mai comercial decât toţi 3 la un loc şi fazele când zice că muzica house e pentru gay.
Dar în fine Antenişti tot sunt mai ok ca aia de la Pro(st)TV, se vede clar că Românii au talent e un concurs aranjat şi pe lânga asta toţi au ajuns acolo mai mult pe pile, idem Vocea României.
Eh...mentalitate de A1, ce sa-i faci? Practic, a plecat audienta de la XFactor.
Sper ca nu. Adica frate e okay uneori, dar e atat de arogant si nesimtit. Nu stiu dar nu prea ma mai uit la x factor, fiind o emisiune foarte proasta care tot ce vrea este sa intreaca la raiting vocea romaniei si romanii au talent. M-am uitat si eu putin la preselectii dar mi s-a parut atat de fals atunci cand ' cheloo s-a lovit la mana', habar nu am acum dar sincer m am uitat dar pentru Bittman, care mi se pare cel mai ok si de treaba. Nu exagereaza ca Delia cand plange si nici nu e la fel de malefic precum cheloo. Aia de la Neata sunt varza ca prezentatori, deci pur si simplu emisiunea e varza.
LauraMLD întreabă:
Julyly2089 întreabă: