| Șosețică a întrebat:

Chesti amuzante care le'ati facut sau vi sau intamplat la scoala!

Răspuns Câştigător
| αɳḍϋ a răspuns:

Dciilaughing

Eram la ora de tehnologie si noi avem tv in clasa da nu functioneaza d multhappy

Am pus un telefon pe televizor ca e deasupra tablei si in timpul orei sunam si era un ringtone cu la naiba`n puii mei si din astealaughing

Noi credeam ca profu s`a prins da de undelaughing

El tot tsipa la noi: Unde e telecomanalaughing

Si doar vedea ca tv`u e stinslaughing

Si la sf orei face profu incet ca si cum ar fi gandit cu voce tare: Si totusi... Unde e telecomanda?laughing)

Am ras de ne-am pishat p noilaughing

13 răspunsuri:
| Stefy_5345 a răspuns:

Mergeam in drum spre scoala cu prietenele mele. Afara era urat si ploua.Noi discutam si deodata pooc! am cazut jos. Ele radeau de mine dar in acelasi timp ma ajutau sa ma ridic.rolling on the floor

| Andreea_1850 a răspuns:

Am cazut cu scaunul pe spate:happy

| madia a răspuns:

In clasele primare, mi-am uitat ghiozdanul la scoala.happy

| Fifylici a răspuns:

Pai nu am facut eu ci colega mea de banca. Ea luase o matura sa mature ceva gunoaie din cls si in accelas timp se certa cu un coleg iar la un momentan i trage aluia 2 maturi peste fata, lui cristi o matura in cap iar lui edi si cristi(2) 2 cotoare de matura fiinda trageau de banca noastra.Deci incearca sa iti imaginezi o fata cu o matura in mana cu ea pe cine vede la bataie cu matura, eu mai avem un pic si lesinam de ras.

| a răspuns:

Raspuns:Nimic.=)
Glumesc
Am picat cu scaunu.
Am dat cu capu de dulap(stau în ultima bancă)
Mi-am înghișit si guma.
Vine o colegă la mine și mă întreabă:"Ai pățit ceva?"
Eu, da, mi-am înghițit guma.=)

| Xonia a răspuns:

In ora de muzica am mancat portocale si cojile le-am lipit pe tablalaughing
In ora de desen neam cumparat pizza si am inceput sa mancam, iar dupa am inceput sa tipam: fooc, fugiti ca ardelaughingsi am fugit toti.Multi dintre colegi nici nu stiau ce s-a intamplat, au fugit ca fugeau si altii

Sau in clasa a 7 in ora de desen ne uitam pe geam si am vazut una"buna"inalta, blonda, pe tocuri de juma de metrulaughingdoamne aia pe tocuri avea peste 2 mlaughingsi cand am vazut-o toti"calutu calutu calutu(o vorba dea noastra: vine Gigel cu calutu, calutuuu, calutuuu)si am inceput sa fugim in curtea scolii toti sa o vedem pe aia blondarolling on the floor
In clasa a 5 am spart tabla, geamuri de termopan sparte.
Profu de chimie sa asezat pe o banca langa mine si era iaurt pe scaun.Si mie imi dadusera lacrimile(de ras)cand mi-am dat seama ca sa asezat in iaurt si m-a intrebat ce am si i-am zis ca ma doare capulaughing
Si cand s-a ridicat eu am vazut ca avea o urma alba in fundlaughingsi am inceput sa rad.Si cand sa mai intors cu spatele a vazut toata clasalaughingsi au inceput toti sa rada si el si-a dat seama si l-a intrebat pe un coleg ce are de rade. Ia zis ca are ceva alb in fundlaughings-a suparat si a trantit usa si a plecat

| JustBelive a răspuns:

Pai...
1.in cls a 3-a mi-am uitat penarul la scoalalaughing
2.in cls a 4-a cand sa intru in clasa, de dimineata era sa ma lovesc de un coleg (atunci cand intram)
3. odata, la ora de muzica, cantam pe crupuri(cls a 3-a)si venise randul baietilor!
o colega de-a mea a zis ca baietii canta ca niste porci la taiere, iar eu am vrut sa zic:"ba, nu, mah, baietii canta mai frumos", dar mi-a iesit asa:"te inseli, aia fac mai frumos"laughing

| fallsHD a răspuns:

Lol sunteti incepatori pe langa noi, mereu trebuie sa traumatizam cate unu', mie in afara ca iau la misto toti profesorii nu mi se intampla prea multe ^^'

| Șosețică explică:

O data m-am enervat pe un coleg si i'am aruncat caciula pe geam dar a aterizat chiar pe chestia aia pe lemn care tine perdeaua. apoi colegul ala s-a enervat pe mine si mi-a aruncat caciula in acelasi loc laughing apoi o alta colega i'a aruncat caiula unei alte colege si pana la urma au ramas 5 caciul pe chestia de lemn. Dupa ce a incpeut ora toti vai.cum sa le dam caciulile inapoi.si aruncau cu gumele crezand ca le da jos. Apoi dupa ce toate gumele erau acolo sus, na ca am ramas si fara gumitse.acum hida cu cornurile.si asa pana a cazut chesita aia cu totul.asa ca un coleg repede cu matura sa o tina.astat cu matorua asa cam un sfert de ora laughing apoi a venit aia de serviciu

| Șosețică explică:

Era iarna si multa zapada afara...in timpul orei de mate am lasat geamul deschis si o colega s-a trezit cu un bulgar de zapada in cap...era un glumet de a8a.

| Alesha a răspuns:

Deci. eu cam mereu asa imi uit geanta acasa si imi dau seama dabia la scoala deci omglaughing ii vad pe toti cu gentile eu nu laughing deci nu mai potlaughing hai sa iti mai zic unalaughing la ora de tehn noi mereu facem ce vrem si eu si colge mea de banca ne-am bagat picioarele in banca ca aveam banca de aia lungalaughing si ea a intins picioarele si am cazut cu tot cu bancalaughing deci toata clasa radea nu mai puteamlaughing)

| вυттєяƒℓу a răspuns:

In pauza mare un coleg a adormit pe scaun si toti stateam acolo trageam de el, un coleg ii dadea cu buretele de la tabla pe fata dar nimic rolling on the floor si ne gandim noi si incepem sa clatinam scaunul si banca si strigam toti ca nebunii : cutremur! cutremur! si ne'au auzit si cei de pe hol si fugeau ca nebunii afara si printre ei era si profa de religie care tot isi facea cruce si se ruga rolling on the floor) si s-a trezit si ala si a fugit afara speriat rolling on the floor))
Si tot asa a mai adormit intr'o zi si iau pus buretele de la tabla in cap, creta in ochelari, pufuleti in gura, in urechi rolling on the floor) (saracul)

Sau la religie profa face lectia numai cu o fata si noi celalalti nu avem nicio treaba cand intra aia si ne spune sa facem rugaciunea dansam, altii se pun in genunchi si incep sa spuna alah, alah rolling on the floor
radem de nu mai putemlaughing
Si profa saraca se roaga, spune intruna Doamne milueste-ma laughing
Sau intr'o ora ne'am adus toti oglinzi si ii dadeam cu lumina in ochi laughing
Facem cor de tusit incepem din ultima banca de la fereastra si continuam asa pana la prima banca de la peretelaughing
Vineri la ora de romana ne plictiseam si ne leganam cu scaunul, cred ca au cazut vreo 7 colegi laughing
Si tot ne ceream voie la baielaughing
Noi nu avem treaba cu scoala radem in toate orele incontinuu laughing
Sau m-am enervat si am aruncat penarul unui coleg pe geam si tocmai atunci trecea directoarea pe acolo si i'a cazut drept in cap si am fugit toti afara ( spuneam ca avem sportul si eram pe teren ca sa nu ne pedepseasca pe noi, ci pe cei de la etajul 2)
Sau de mihail si gavril a fost bataie cu bomboane suc si frisca rolling on the floor cand am ajuns acasa aveam numai frisca si suc in parlaughing m-am spalat de 4 ori pe cap ca sa se ducalaughing si dupa am mers la o petrecere care mi-au organizat'o prietenii si au fost doua torturi (unul pentru bataie si celalalt pentru mancat) si luau cu pumnul din tort si atuncau rolling on the floor am facut vraiste restaorantul rolling on the floor
Multe nu imi amintesc acum thinking
Bye!

| Mitchi a răspuns:

Am ramas in clasa cu colega mea, dupa ce au plecat toti copiii si am scris un orar fals, iar a doua zi toti au crezut si s-au dus la diriginta sa intrebe.
In ultima ora, care era ora de muzica(nimeni nu avea chef sa o mai faca)am incuiat clasa cu cheia si cand am auzit ca venea profa am tacut si nu ne-a descoperit! Am ras de m-am spart!