Pentru a intra in politica trebuie sa fii un mincinos innascut; publicitatea e o buna modalittae de a incepe cu minciunile.
Da. E un mod cinstit de a câștiga un salariu, la fel cu șoferii, gunoierii etc.
Nu, mie mi-ar plăcea un președinte care spune că apa nu e H2O, că medicina, bolile, covidul și științele nu există, că nu avem nevoie de cea mai slabă alianță Nato, că femeile care nasc prin cezariană rup firul divin, că Eminescu este cel mai periculos om, că soluția este înțelepciunea rusească. Ăsta e nu doar un președinte adevărat, ci și un om cu adevărat inteligent.
Eu am spus fix vorbele pe care el le-a spus cu gura lui. Vrei să spui că nu ar trebui să credem ceea ce a spus chiar el sau voi nu ați auzit ce spune și deci îl susțineți în continuare în necunoștință de cauză? Iar tema vaccinului în legătură cu el este deci o susținere la afirmația conform căreia covidul nu a existat, ceea ce e o jignire enormă adusă oamenilor care au murit și suferit din cauza virusului, printre care și eu. La fel ca jignirea față de victimele comunismului care după cum Georgescu a susținut, nu au existat( nu, nu e din nicio presă, chiar el a spus asta).
DaciaRomania întreabă: