1.Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul.
2.In loc de picaturi de ochi, Chuck Norris foloseste sos picant.
3.Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata.
4.Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. L-au facut sa clipeasca.
5.Chuck Norris e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaste ca este a 8a minune a lumii.
6.Chuck Norris a ars odata o padure cand facea experimente cu apa.
7.Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.
8.Nu exista lesbiene. Doar femei care nu l-au cunoscut inca pe Chuck Norris.
9.Cand Chuck Norris taie ceapa, nu plange el, ci ceapa.
10.Cand chuck norris intra in apa el nu se uda apa se chuck norris
11.Toti copii cand erau mici aveau chiloti cu superman, superman avea chiloti cu chuck norris
12.De ce chuck norris nu se bronzeaza niciodata la soare, soarele se bronzeaza la chuck norris.
13.O piatra se poate crapa in 2 sau mai multe…. Chuck Norris a fost singurul care a crapat 2 pietre in una
14.Chuck norris s-a batut cu superman.nu se stie cine a castigat, dar pierzatorul a trebuit sa poarte chilotii pe deasupra pantalonilor
15.Cand s-a nascut, Chuck Norris l-a luat la bataie pe doctor
16.Cand Dumnezeu a vrut sa creeze omul, Chuck Norris a aprobat.
17.Toti oamenii se duc la spovedit la preoti. Preotii se spovedesc la Chuck Norris!
18.Asa cum Iisus Hristos putea sa mearga pe apa, Chuck Norris poate innota pe sub pamant
19.Chuck Norris nu mananca mici, el mananca mari
20.Chuck norris cu o mana innoata si cu cealalta da din picior
Se spune ca Chuck Norris s-a dezvirginat inaintea lu' taicasu.
Stii de ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa? R:Fiindca ii e frica intunericului de el.
Stii ce face Bau-Bau inainte de a se duce la culcare? Se uita in dulap si sub pat sa nu fie Chuck Norris acolo.
Stii de ce nu face niciodata atac de cord Chuck Norris? Inima nu-i asa tampita sa-l atace.
Stiam mult mai multe, o sa-ti mai scriu cand mi le mai amintesc.
Sunt vechi frate, nu e spiritu de turma, mai stiam si eu cateva si i le-am zis sa le stie, ce are?