Și pentru țapi e bun.
Ce contează că pe etichetă scrie "pentru câini"? Facem economie și ne vaccinăm chiar dacă ne-a mușcat pisica sau capra.
Sarut mainile, medicinista cumva?
Filoloagă.
Ia sa vedem daca imi dau bine seama ce inseamna asta, fil oloagă. Adeca puneti filamente ologilor?
Nu.
Săpăm după aur.
eee, cartofi acum
NU! Alune.
Te musc!
cu cei din arabia n-am nimic dar daca ai prind p'aia din basarabia saudita sa vezi razboi ce fac cu ei
Tu crezi ca e de ras mai? mi-a turbat capra si e vrea sa rada, in loc sa-mi sari in ajutor tu faci misto, sa-ti fie...
Uite,imi pare extrem de rau ca-ti spun asta, dar nu mai fi asa! Adica, el incearca macar sa readuca T/A-ul la fel cum era mai demult, AMUZANT..Nu sta toata ziua uitandu-se peste intrebari plangandu-se si criticand, ca tine.
D'aia pup eu la tine mtzouuaaah !
Nu-mi pasa.
Daca ai sti cat te iubesc ca esti asa nepasatoare, nici nu-ti dai seama
DEX
NEPĂSÁRE s. f. 1. Lipsă de griji, de frământări; situație, stare în care se află cel lipsit de griji, uneori pura nesimtire.
Intra pe mess.
Credeai ca tu scapi nepupacita?
Nu pot, imi face telefonul fite.
Serios?
A,deci esti pe telefon.
Are o ****, din momentul in care un site devine popular e pierdut.
Da, de ce?
ce-ai cu barba mea?
musca rau
Nu musca mama, crede ma am nenica atatea capre incat stiu daca musca sau nu. Mama are fabrica de capre si nu musca nene nu! Iti garantez daca te musca are garantie nu i problema!
Draga Anisia, sa mor aici daca mai stiu ce sa cred, prima data te-ai luat de barba mea
"1 barbata"
iar acum scrii ca nu musca mama ta?
Nu musca mama
Aoleu! ce sa mai cred?
Mama este un termen folosit in moldova si oltenia si daca nu ai observat e virgula dupa. Iar barbata se referea la barbat! Caz inchis.
Ce caz inchis domnisorico, ce caz inchis? fara caz inchis ca ne suparam si pe urma te pupcesc toara ziulica, stiam bre dar am incecat un pic de umor, te suparasi? las' ca-ti trece! cine se supara se stie ce pateste
Nu ma suparasi pupaceste ma.
Olelleeeee, ai noroc ca nu am buzele la mine ca vedeai tu pupaceala
Julyly2089 întreabă: