Adolfe, eu am fost avertizată de 2 ori şi au fost chiar naşpa lunile alea.
Era să plâng o dată.
Nimic demn de împărtăşit.
Îţi voi spune totuşi, Adolfe. Uite mesajul pe care mi l-au trimis:
"Hei,
Analizându-ţi amănunţit răspunsurile, am remarcat că unele dintre acestea nu respectă regulile impuse de noi- includ jigniri aduse celorlalţi membri, au un conţinut neadecvat şi vulgar şi sunt irelevante. După cum bine ştii, te-aş putea sancţiona prin suspendarea contului pe o perioadă fixată de noi.
Fiind un user care ajută de 3 ani comunitatea, îţi voi oferi încă o şansă, dar aceasta trebuie plătită. Hai să stabilim un loc în care ne-am putea întâlni, iar acolo eu şi colega mea te-am putea pipăi timp de 5 minute (şi nu mai mult).
Şi daca pot vreodată să îţi fiu de folos cu ceva sau vrei să ne transmiţi vreo sugestie, nu ezita să-mi scrii. Ma găseşti aici sau la alexandra@tree.ro
Zi frumoasă,
Alexandra, TPU.ro "
Ăsta-i motivul pentru care mi-a curs o lacrimă. Alexandra şi Cristina sunt două perverse profitoare.
Sunt singura persoană care nu poate să suporte anime-urile şi muzica aia ghei pe care o bagă în ele?
De ce nu-ti plac anime-urile?
Da
Nici mie nu imi plac anime-urile cu ghei pnm...
Nu esti singura persoana, te inteleg
Pffffff injur cat pot man B)
Fara nicio legatura cu "intrebarea" (ca nici macar nu e o intrebare)
www.youtube.com/watch?v=IJNR2EpS0jw
La reg1 e nasol ca de multe ori iti scrie ei gresit un cuvant, sau iti modifica cuvantul, ca de ex...ma-ta=mam-ta
Regulile sunt făcute pentru a fii încălcate și nimeni nu va putea schimba asta. O să ne luptăm pentru drepturile noastre, și dacă trebuie vom ajunge la capătul pământului!
Revoluție!
Înscrierea pentru revoluție toată săptămâna înafară de luni, marți miercuri, joi, vineri, sâmbătă, înscrieri între orele
16 : 04-16 10.
Trebuie să strângem cât mai mulți adepți.