anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cică pe 23 August e sfârşitul lumii. Azi e 24, de unde dracu sa fie, ăia din America fac pariu că şi-au făcut la bani pentru că au păcălit lumea. Voi ce ziceţi? straight face

16 răspunsuri:
| Frunziix3 a răspuns:

Eu habar nu am avut. laughing

| ady123 a răspuns:

Il prind data vitoare

| єχcєєℓ a răspuns:

Next time on... 2069.

| anonim_4396 explică (pentru єχcєєℓ):

Eu cred că in 2666.

| Crucified a răspuns:

Ieri a fost ziua mea.

| Fridăm a răspuns:

Ce păcat... tare-aş vrea să ştiu pe ce dată e fixat în 2014.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfarsitul lumii a fost si de ziua mea O__O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care 23 august?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ce am patit eu dupa sfarsitul lumi:
Mi-am sapat o groapa cu adancimea de 100m in pamant, in ea am bagat un urias sicriu de titan umplut cu provizii de hrana, bauturi alcoolice, apa, trusa medicala, un generator de energie solara artificiala, plante(pentru a avea aer) si tehnologie moderna de ultima generatie si desigur. M-am bagat in el, am stat acolo timp de 5 ani, desi imi era teribil de frica sa ies la suprafata totusi am facut-o intr-un final, am cutreierat intreg pamantul dar nu am gasit nicio vietate, apoi a aparut ea(ultima fata de pe pamant), stateam trist pe o roca gigantica, a venit la mine, a fost superextaziata ca a intalnit pe cineva dupa atata timp, a incercat sa faca conversatie cu mine dar eu nu am putut sa cred ca e reala, credeam ca mintea imi joaca feste, ea a plecat, m-am gandit serios si am inceput sa vad ca e chiar reala dar totusi ea fugise de mine, iar din neatentie cred ca a cazut intr-un rau de lava.
The end?

| AtsukoKure a răspuns:

Porcarii astea cu sfarsitul lumii.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Azi chiar n-am avut timp, sper s-o prind maine in reluare.

| david1234567890 a răspuns:

Eu am spus că nu e sfârșitul lumii de pe 20 august.

| Fulbaster a răspuns:

Na, nimeni nu are de unde sa stie cand vine sfarsitul lumii asa ca toti isi incearca norocul.E la fel ca un 6/49.

| Killeramaster a răspuns:

Wtf laughing). Numai păcăleli.

Întrebări similare