aceiasi vecina care a plecat acum doua zile pe furis de la tine, sa nu o prinda barbatus-o?
Azi-noapte, cand am fost sa imi iau o bere de la bar am luat una si pentru prietenul cu care stateam la masa. Dar prietenul de la masa niciodata nu te lasa! Ca urmare, urmatoarea a fost si a luat-o el! Apoi, puteam eu sa nu mai iau inca una pentru fiecare?
Foarte frumos din partea ta Pe mine nu m-ar fi tinut inima sa fac un asemenea gest pentru gaina . Am ajutat-o pe mami sa faca bagajele si am imprumutat 100lei unei amice.
Astazi am fost la alimentara si am ajutat o batranica sa coboare scarile(era plina de bagaje)
ieri s-a intamplatera o pisicuta mik blocata intr-un beci si avea gratii aerisirea...trebuia sa imping gratiile
pisica era acolo la gratii si eu am impins si a cazut si pisica si gratiile...am crezut k gata s-a dus cu pisica ca nu se mai auzeasi spuneam,, Dumnezeu mi-a fost martor ca am incercat sa fac o fapta buna, o sa ma ierte"dar peste vreo 2-3 minute a iesit si pisica de acoloa fost salvata pana la urma
Sincer...nici nu stiu cand am facut ultima data o fapta buna...cred ca ultima a fost cand am ajutat o fata sa se...
ce sa mai...esti un caritabil in toata puterea cuvantului... dar ai facut 2 fapte... una buna-pentru vecina si una foarte rea pentru gaina dar pana la urma cine conteaza mai mult, nu?
Julyly2089 întreabă: