anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind ati facut ultima fapta buna? eu de dimineata, m-a chemat vecina sa-i tai o gaina, daca am vazut-o singurica si fara ajutor i-am si jumulit-o si pirlit-o, adica vecinul de linga casa niciodata nu te lasa, asa-i?

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

laughing aceiasi vecina care a plecat acum doua zile pe furis de la tine, sa nu o prinda barbatus-o?

12 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Si te lauzibatting eyelashes?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Azi-noapte, cand am fost sa imi iau o bere de la bar am luat una si pentru prietenul cu care stateam la masa. Dar prietenul de la masa niciodata nu te lasa! Ca urmare, urmatoarea a fost si a luat-o el! Apoi, puteam eu sa nu mai iau inca una pentru fiecare?

| Annitu a răspuns:

Aa...cand imi aduc aminte revinlaughing

| idanna a răspuns:

Dar ce-ti facu biata gaina? of of ce sange rece ai!

| marry a răspuns:

Azi diminineata...am imprumutat-o pe o vecina cu niste pastile happy

| cristina_4037 a răspuns:

Foarte frumos din partea ta Pe mine nu m-ar fi tinut inima sa fac un asemenea gestrolling on the floor pentru gaina laughing. Am ajutat-o pe mami sa faca bagajele big grin si am imprumutat 100lei unei amice.

| papushikroz a răspuns:

Astazi am fost la alimentara si am ajutat o batranica sa coboare scarile(era plina de bagaje)

| Betty18 a răspuns:

ieri s-a intamplatlaughingera o pisicuta mik blocata intr-un beci si avea gratii aerisirea...trebuia sa imping gratiile
pisica era acolo la gratii si eu am impins si a cazut si pisica si gratiile...am crezut k gata s-a dus cu pisica ca nu se mai auzealaughingsi spuneam,, Dumnezeu mi-a fost martor ca am incercat sa fac o fapta buna, o sa ma ierte"dar peste vreo 2-3 minute a iesit si pisica de acololaughinga fost salvata pana la urmatongue

| DoomNEzeu a răspuns:

Sincer...nici nu stiu cand am facut ultima data o fapta buna...cred ca ultima a fost cand am ajutat o fata sa se...

| 12xxxx34 a răspuns:

laughing
ce sa mai...esti un caritabil in toata puterea cuvantului... dar ai facut 2 fapte... una bunahee hee-pentru vecina si una foarte rea pentru gainalaughing dar pana la urma cine conteaza mai mult, nu?hee hee

| eewan a răspuns:

E o sa fac una mai tarziu ma duc la scoalalaughing(un gest frumos din partea ta)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Waaw...sincer nu imi aduc aminte...