anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind eram mici, undeva la tara, aveam un vecin gard de gard de seama mea si, raminind singuri acasa, ne-am gindit sa facem ceva de mincare caci, dupa atita alergatura, ne pusese foamea piedica.Eu vroiam oua ochiuri, el vroia varza calita si, dupa o anumita dezbatere calma cu tipete de spart timpane, am hotarit sa le facem pe amindoua. Ochiurile au mai iesit ele cum au iesit dar la varza calita ne-am impotmolit la faptul ca nu stiam cum s-o calim si am luat exemplul calirii fierului.Am incins varza bine si jap cu ea in apa rece, rece.Ati mincat asa ceva vreodata sa vedeti ce deliciu?

10 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Eu nu mananc

NOname
| NOname a răspuns:

Harciog, da' bine-ti sta in rol de bucatar!
Hai ca am fugit! Mi-ai amintit ca am si eu un frigider in casa...

greece12
| greece12 a răspuns:

Mda,acum se explica...

| ๓ยเ a răspuns:

Am citit pana la cuv. "cind"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te inteleg.La numele tau nu-i de mirare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se vede ca esti siderurgist moshule, te pricepi! este un beliciu, ce nu inteleg eu este cum de ti-ai dat seama ca gardul este de-o seama cu tine? sa ma trasneasca norocul de la 6/49 daca pricep

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce ma, daca asa mi s-a spus ca l-au facut cind m-am nascut eu? Ce, era exclus?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

mai hirciaoge,dar nici chiar asa,sunt eu nebun cu capul dar nici asa sa ma imprietenesc cu gardurile, ce dracu?rolling on the floor gardului ai sta bine vopsit, daca erai prieten cu el se vede ca are aceleai apucaturi, auzi la el gard sa manince varza calita laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca la stiinta si filfizofie e posibil orice, ce naibii n-ar fi si aici? Capra lu vecinu cum minca pui? Ii apuca si-i scutura de naiba ii lua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ete scartz, ce o dai cotita acum? plec dar revin peste 2 ore, daca nu mai esti iti doresc o zi buna! nu stiu cu cine am vb. cu doamnu sau doamna dar imi sunteti dragi amandoi kiss kiss, pupicurile sunt pentru cei mici sa nu cumva sa ma acuzi ca o pup pe doamna si pe tine nuwinking

Întrebări similare