| MotanulFelix a întrebat:

Cine a mai patit sa nu vada o usa de sticla transparenta? Ca aici: http://www.clipuri.org/cine-naiba-a-pus-usa-asta-aici/

6 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Din pacate si mie mi s-a intamplat cand am fost sa schimb buletinul, era lume multa si m-am auzit strigata si din viteza nu am mai nimerit usa, am luat-o de-a dreptul ca tot peretele era din sticla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu... Eram la o verisoara, la ziua ei si se terminase sucul. M-a trimis pe mine sa iau altul si prima data am deschis usa. (usa transparenta) si când m-am întors, un prieten venea spre mine cu o doza de suc, o agita si vroia sa mă stropească cu suc si cine naiba a mai văzut usa. Repede sa fug, m-am lipit e usa, mi-am insirat toata saliva pe ea, a fost scârbos, si m-am mai făcut si de ras, ca ala tot a deschis doza, pe mine.

| doreal a răspuns:

Lol asa am patit si eu ca la minutul 0:23, doar ca eu in loc de cafea aveam lapte. Nu e vina mea, ci a lui mama ca spala geamurile atat de bine.

| SweetMinion a răspuns:

Pisoiasul meu e exact la fel laughing din living in camera mea am usi cu sticla transparenta, daca nu las usile deschise isi da cu, capul si mai si sta vreo 2 minute langa usi, pana isi revine din ameteala

| Daniel2836 a răspuns:

EU nu am patit... inca

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

A spart sticla, a bagat copiii-n spaima! rolling on the floor