Îh, nu vreau să intru în voi.
http://i.imgur.com/YuPk208.jpg
Bine,dar acum o sa foloseasca cutitul deci o sa mai ai pe constiinta.
Deacord.
Conştiinţa mea e plină de umbre oricum.
Uuu,numai umbre ai in cap nebunatico
Plina de umbre, credeam ca a sa spui plina de morti . Ca a mea...
Huh, da' tu ce ai în cap?
*cri,cri,cri*
Nimic BINE? Nu te mai uita asa la mine cu privirea aia arzatoare care ma injunghie pe interior
Asta spuneam si eu -.-'' Ca nu sunt doi...
Exact e unu si acelasi.
Mersi pentru sustinere ^.^
Realizezi ca Lucifer si Satana(Satan) sunt una si aceeasi persoana? Si daca iti ceri bataie eu iti pot indeplini dorinta ^o^
Lucifer este un inger alungat din rai(a fost cel mai bun discipoli ai lui Dumnezeu pana cand a vrut sa isi mareasca rangul, sa fie deasupra lui Dumnezeu si trimis in iad, unde l-a intalnit pe raul suprem: Satana). Asta este Diferenta dintre cei doi.Si revenind la bataie, da, chalange accepted!
De fapt se presupune ca Satan si Lucifer sunt aceeasi persoana, in religia crestina asa se explica aparitia iadului, iadul a aparut odata cu alungarea lui, deoarece el dorea sa devina Dumneze-ul a ceva. Si a devenit un zeu al raului.
Sincer nu ma pasioneaza religia, doar ca daca ajung in rai sau iad cand mor trebuie sa stiu cu cine ma pun, Ideea este ca nu am de gand sa fiu calcata in picioare de nici unul dintre acesti zei, rai sau buni. asa, pai daca vrei sa mori si nu stii cu ce asasin profesionist, cu medalii la lupta corp la corp de pui...
* spune si ii infige cutitul vanatoresc in burta, cutitul fiind scos de sub bluza subtire de bumbac*, game over!
Julyly2089 întreabă: