Alinuta: Mama de ce trebuie sa alerg tot timpul in cerc?
Mama: Fii cuminte, caci altfel iti bat un cui si in piciorul celalalt!
Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.
- De ce plangi Alinuta? intreaba tatal
- Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.
- Si tu de ce plangi?
- Nu am vazut faza!
in tramvai:acolo in fund, are toata lumea biletul?
eu nu il am, dar mil bag acum1
doamna il intreaba pe bula:
-ce este patria
-nu stiu
doamna il intreaba pe vasile ce este patria la care el raspunde ca este mama lui
doamna il intrebare pe bula:ai inteles
-da
-ce ai inteles?
-ca patria este mama lu' vasile
-nu, patria este mama voastra, ai inteles/
-da
-ce ai inteles?
-ca sunt frate cu vasile:
Odata o femeie gravida, facea baie cu fica ei care avea 4 ani. La un moment dat fetita o intreaba pe mama ei:
-Mama ce-i aia neagra intre picioarele tale?
La care mama ii raspunde:
-Draga mea, aia neagra ii carpa de spalat.
Dupa catva timp dupa ce femeia a nascut al doilea copil, a trebuit sa isi rada parul pubian sa nasca mai usor. Facand baie din nou cu fetita ei aceasta o intreaba:
-Mama unde-i carpa ta care o aveai intre picioare?
Si mama ii raspunde:
-Draga mea am pierdut-o, nu stiu ce am facut cu ea.
La care fetita ii raspunde:
-Mama am uitat sa-ti spun ca am vazut babbysitter meu ca il spala pe tata pe fata cu carpa ta cat timp ai fost in spital.
o blona se duce la scoala si ia un zece si ii spune mamei sale ca a luat:mama mama, am luat un zece, este din cauza ca sunt blonda?
da
a doua zi la fel dar a treia zi fetele se dezbrac la scoala pentru sport si cand anca ajunge acasa ii spune mamei:mama, mama, eu aveam sanii cei mai mari, este din cauza ca sunt blonda?
nu, este din cauza ca ai 25 de ani iar celelalte 8ani
la scoala domna il intreaba pe bula: ce ne da porcul bula?
carne
gaina?
fulgi si carne
vaca?
teme
Se pregatea o inspectie la clasa lui Bula, la ora de biologie. Invatatoarea simuleaza intalnirea cu comisia cu o ora inaintea evenimentului.
Intrebare: ce animal va place voua mai mult si de ce?
Bula se agita cu mainile pe sus. Invatatoarea ii permite sa raspunda iar
Bula: calcanul, pentru ca este plat.
Invatatoarea: Dar stii de ce e calcanul plat?
Bula: pentru ca l-a **** balena.
Invatatoarea: magarule, porcule, iesi afara.
Iata ca vine si inspectia. Aceeasi intrebare ca la simulare. Bula se agita din nou, invatatoarei nici prin gand nu-i trecea sa-l ridice in picioare pe Bula si un inspector il observa si recomanda invatatoarei sa-l puna sa raspunda. Neavand de ales, cu inima cat un purice,
Invatatoarea: ce animal iti place cel mai mult si de ce?
Bula: broasca, pentru ca are ochii bulbucati.
Invatatoarea oarecum usurata: dar stii de ce are ochii bulbucati?
Bula: pentru ca s-a uitat cand s-a fu**t balena cu calcanul.
Invatatoarea:
- Copii, ce vreti voi sa ajungeti cand veti fi mari?
Raspunsurile sunt diverse: inginer, doctor, tractorist...
Bula:
- Eu vreau sa ma fac psihanalist.
Invatatoarea se simte depasita:
- Bula, ia spune si colegilor ce este aia psihanalist!
- Doamna invatatoare, vedeti, pe banca din fata ferestrei sunt doua femei care mananca inghetata. Una o linge si cealalta o musca... Care credeti ca este maritata?
- Cred ca aia care o linge...
- Eu cred ca aia care are verigheta pe deget, dar imi place cum ganditi.
La scoala este inspectie. Inspectorul pune urmatoarea intrebare:
-Copii, ce faceti daca sunteti intr-o padure si vine ursul?
Bula ridica mana. Profesoara ingrozita, dar inspectorul deja a observat mana ridicata.
-Sa raspunda cel din ultima banca.
-Bula, raspunde frumos!
-Pai incep sa alerg catre un copac.
-Dupa aceea ce faci?
-Ma urc in copac.
-Si daca ursul se urca si el pe copac?
-Ma sui pana in varful copacului.
Profesoarei nu-i vine sa creada ca pana acum Bula a raspuns asa frumos, ca nu a spus nici o prostie.
-Si daca ursul se suie si el pana in varful copacului?
-Sar din copac.
-Si daca sare si ursul?
-Alerg la un alt copac.
-Si daca alearga si ursul dupa tine?
-Ma urc in copac.
-Si daca se urca si el in copac?
-Atunci ma sui pana in varful copacului.
-Si daca se suie si el pana in varful copacului?
-Mai du-te n p***a matii, tu tii cu ursul?
Era Bula si doamna i-a dat de invatat cum se numesc taranii din transilvania?
A doua zii doamna il intreba
-Bula cum se numesc taranii din transilvania?
-Nu stiu!
La trecul la locul de rusine si acolo era o gaura mica care unii faceau se. si Bula a zis:
-Aaaaaaaaaa i-o bagi!
-Bravo Bula ai nota 10.
Bula vine intr-o zi cu ochiul umflat la scoala. Profa il intreaba ce a patit.
-Pai, stiti, suntem o familie saraca, si eu cu mama si cu tata dormim in acelasi pat.
-Si?
-Pai, aseara tata ma intreaba :"Bula, dormi?" la care eu zic "nu", si atunci tata imi da un pumn in ochi...
-Vezi, zice profa, daca diseara tac-tu te intreaba din nou, tu sa taci, ai inteles Bula?
-Bine doamna profesoara, asa am sa fac...
A doua zi Bula vine cu amandoi ochii umflati...
-Ce-ai patit, n-ai facut cum ti-am zis?
-Ba da, cum nu, asa am facut. M-o intrebat tata daca dorm si eu am tacut din gura. Apoi l-am auzit pe tata zicand :"hai!" la care eu am intrebat:"unde?"
A treia zi Bula vine cu toti trei ochii umflati...
-Ce-ai patit, n-ai facut cum ti-am zis?
-Ba da, cum nu, asa am facut. M-o intrebat tata daca dorm si eu am tacut din gura. Apoi l-am auzit pe tata zicand :"hai!" si eu am tacut din gura.
si dupa un timp am auzit-o pe mama: "ah, ma mananca!" si pe tata: "ah, ma mananca!". Si atunci am iesit in balcon si-am inceput sa urlu:
"Sariti ca ne mananca pe toti!"
Urmatoarea zi Bula vine si mai batut la scoala. Profesoara:
-Bula ce s-a mai intamplat?
-Pai, stiti, aseara cand tata m-a intrebat daca dorm eu am tacut...
-Si?
-Si cand a zis hai eu am tacut...
-Si?
-Si cand mama a zis ca o mananca eu am tacut...
-Si?
-Si la un moment dat mama zice : " Se deschide gara...", iar tata " Vine trenul " si eu atunci am tipat : " STOP! Biletele la control!"
On se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere de afaceri. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu! Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede ca are un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!"
Se taraste gemand pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata.
Fiul lui e si el in bucatarie. Ion il intreaba cu multa precautie:
- Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte?
- Pai, ai ajuns acasa beat turta dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai vomitat pe coridor, te-ai pisat pe floarea mamei si ti-ai invinetit un ochi cand ai dat cu capul de usa, ca sa arati ce tare esti.
- Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa?
- Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus: "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!"
Morala:
Masuta rupta – 300 lei
Micul dejun - 10 lei
Trandafirul rosu - 5 lei
Aspirinele - 0. 50 lei
DAR... sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit - e de nepretuit!
Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées.
Nu putea nicidecum sã-i alunge din oras. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei.
Parizienii nici nu mai puteau cãlca pe alei, nici sã conduci nu mai avea niciun haz.
Costa o avere sã tot cureti strãzile si trotuarele.
Într-o zi intrã în primãrie un om care-i face primarului o ofertã:
- Îti pot scãpa frumosul oras de plaga columbeascã fãrã nicio platã. Dar trebuie sã promiti cã nu-mi vei pune nicio întrebare. Sau, îmi poti plãti un milion de euro si sã-mi pui o întrebare."
Primarul cântãri oferta si o acceptã rapid.
A doua zi, omul se cãtãrã în vârful Turnului Eiffel, îsi descheie redingota si eliberã un porumbel albastru. Porumbelul albastru dãdu de câteva ori din aripi si apoi se pierdu în înaltul cerului parizian.
Toti porumbeii din Paris au vãzut porumbelul cel albastru si s-au adunat în aer în urma acestuia.
L-au urmat cu totii într-un nor urias spre Rãsãrit, departe, departe.
A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l astepta încã în vârful Turnului Eiffel.
Primarul era în extaz. A considerat cã omul si porumbelul albastru au înfãptuit o adevãratã minune scãpând Parisul de plaga porumbeascã. Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro si i-a spus cã, într-adevãr, voia sã-i punã o întrebare.
Chiar dacã s-au înteles cã nu-l costa nimic pentru curãtarea orasului, se hotãrâse sã plãteascã un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE.
Omul acceptã banii si-l invitã pe primar sã-i punã UNICA întrebare.
Primarul întrebã:
- Aveti si un rrom albastru?
Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor:
- Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!
La celalt capat al firului raspunde o voce grava:
- Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti, neam de cretin?
- Nu, raspunde tanarul angajat.
- Eu sunt Directorul General, imbecilule!
- Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule? tipa tanarul mai tare ca prima data.
- Nu, raspunde Directorul surprins.
- Perfect! si inchide.
O tipa se plimba pe plaja, cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa, incantata, il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: "Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a treia, datorita competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea?"
Tipa, fara ezitare, spuse "Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca!".
Duhul se uita la harta si exclama: "Doamne Isuse, femeie! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani! Sunt eu meserias, dar nu chiar atat de meserias! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta!"
Tipa se gandi un minut si spuse : "
Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant. Caruia sa-i placa sa gateasca si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Asta imi doresc... un partener de suflet!"
Duhul privi lung, ofta adanc si spuse : "Mai da-mi sa vad, dracului, inca o data, harta aia!"
is mai multe... dar
DaciaRomania întreabă: