| by3nkwtssa a întrebat:

Cine are curaj sa-mi spuna o situatie penibila care vi s-a intampat
(poate in legatura cu prima mentruatie cine are tupeu... dar si despre alt ceva)curajosul primeste fundoi mare de tot:X

4 răspunsuri:
| cerculetezburatoare a răspuns:

Cu prima menstruatie n-am avut probleme (mi-a venit seara) happy
Imi amintesc ca venisera reprezentanta de la Alwais la scoala si ne daduse un pachet care contineau tampoane. Toate fetele disperate cum sa le ascundem ca aveam ora de mate, le-am indesat pe toate pachetele in hanoracul unei prietene si zdup la clasa... Intram noi si direct in fata catedrei i-au scapat pachetele, asta a fost foarte jenant, mai ales in fata profului de mate...

| LoveAngel223 a răspuns:

Eram la un lac cu o prietena si baiatul pe care il iubeam (chiar daca el nu stia) si o fata tot se dadea la el si eu in fuga sa o inping si sa ii spun ca il iubesc l-am impins si pe el si am picat cu el in lac si eu nu stiam sa inot deci m-a tras la mal si atunci i-am sous ca il iubesc. Cu prima menstruatine nu a fost cine stie ce dar odata eram la scoala in pantaloni albi si atunci mi-a venit a doua oara si am avut o surpiza neplacuta

Sau a venit odata reprezentanti de la alweys si toate fetele le ascundeau si inta baieti si intreaba ca ce am primit eu linistita ii arat si unul dintre baieti il desface si il lipeste pe usa de la intrare in clasa pe dinafara vai a fost chiar penibil

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Mda...nu era cu prima menstruatie dar am mai povestit`o.
Eram la o intalnire cu unu si nu mi-am dat seama ca pot sa ma patez daca am Ob.straight face... mi-am pus o pereche de pantaloni albi si un tricou rosu.
Toate bune si frumoase pana cand ies din respaurant.
Cel cu care mi-am dat intalnirea mia tras atentia ca pantalonii mei albi sau facut rosiilaughing
Mda. mi-a dat bluza lui ca sa imi acopar patoacalaughingrolling on the floor. Si asa macar nu am mers singura acasalaughingrolling on the floor

| melissa_3397 a răspuns:

La ora de desen imi suna telefonul. vroiam sa inchid numai ca din greseala am raspuns si am dat pe difuzor laughing si numa ce se aude pisiii... ce faci esti la scoala? laughing) vai am crezut ca mor, profesoara a inceput sa rada, si de atunci toti kolekii imi spun pisi:-dlaughing)