Doamne, deci, când văd notificare de la DydyAle (după ce postează o întrebare), mă uit la ce categorie a postat întrebarea... dacă văd "T/A", nici nu mai citesc întrebarea că-mi vine instant să râd (în caz că nu ştiaţi; DydyAle=măicuţa hazului)
mersi, DydyAle, pentru asta! mersi pentru tot! mersi fiindcă eşti tu! mersi, mersi, mersi!
Nu prea stiu, sincer nu intru pe fcebook.
Decat odata la 1000 de ani
Doamne! Deci in viata reala... Zic o chestie >>> se uita ciudat la mine.
Incerc sa fac o gluma >>> se uita ciudat la mine!
Cred ca esti singura care rade de ce zic eu. Adica. Nu sunt prea buna la comedie. Ideea e! Eu sunt mai timida de felul meu ( mai putin pe internet) si vorbesc mai greu si imi vine greu sa zic ce imi trece prin minte, iar atunci cand o fac se uita ciudat la mine si zic ceva rautacios... Deci. Ori ai o viata plictisitoare. Ori ma pricep mai bine pe internet... Cred ca e dovedit stintific ca atunci cand esti pe internet, nu te vede nimeni. Mai putin maica-ta care iti zice: Da mai incet volumul la filmu' ala ca se aud tipetele alea pana jos la parter! Bineinteles ca nu am patit asa ceva! Dar trebuia sa bag si eu ceva "amuzant" sau oricum ai denumi ce am zis acolo!
Apropo! Cu placere!
Poate am eu 12 ani dar totusi eu inca merg la scoala! Mai rau decat copiii aia nu poate fi nimeni!
Apropo,tu stii ca atunci cand ti-a raspuns KillMePlease a fost ironica?
Totusi, adevarul e ca DydyAle este printesa umorului! degeaba suntem noi invidiosi pe maestria ei nemaipomenita in arta amuzamentului.Nici razboinicii din Asia nu stiau wu zi cum stie DyDyAle arta umorului.
Mi s-a mai zis odata "printesa" undeva! Era porecla mea! Poate chiar sunt o printesa! Printesa martieniilor! B)
Ce vrei să spui aici de fapt?
că dydyale nu e amuzantă?
hahhhaaaa
te înşeli
priveşte-i răspunsurile şi vei râde, te asigur
De acord cu tine aici, dar na, la 11 ani cat are, ceri prea multe.
esti in urma
exista deja un grup T/A si nu vei intra niciodata in el hahahhaaha
bine, nici eu nu sunt acolo...
Am 12 desteptule! Nu stiu ce vrei. Nici nu imi pasa. Stiu doar ca. Intrus! Intrus! Garzi! Scoateti-l de aici!
Probabil sunt alti copii de 13 ani cu un iq mediu care dezbat teme filosofice si se plang ca nu mai e ce era odata T/A .ce n-as da sa fiu in grupul asta!
nunu, sunt aia de prin 2014 din cate stiu si cativa de acum care s-au rugat sa intre
n-are 11
are 12, ha!
deci, respect pls =]]]
şi dacă are 12 ce?
eu am 9 şi nu-s amuzantă... :'( stai! ce? m-am blocat. ei na. eu măcar am 9 ani. ea ce scuză are?
Daca fac eu un grup, va fi public, deschis pentru toata lumea! Vreau un emoticon care sa se potriveasca raspunsului! E un ordin de la printesa martieniilor si al glumelor bune! Va log flumos!
DaciaRomania întreabă: