anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine birfeste mai tare, fumeia sau barbatul?

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu!
Femeia are un registru de aproximativ 20. 000 de cuvinte ce trebuie consumat zilnic, pe cand barbatul de cel mult 7000. Asa ca taca-taca, taca-taca.happy

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine una, ma intrece oricine la capitolul asta:)), dar cum nu toate fetele sunt ca mine, pot spune ca barfesc in mod egal(femeile si barbatii), cu siguranta;)). Zbenguici, nimeni nu-i intrece la tipaturi;):)), uite:
http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY =))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Katya, super reclama asta, mereu mi-a placut. Tare cind ii arata pe disperatii aia urlind de fericire la vederea unui frigider imens plin cu bere laughing
P. S. Vreau si eu un frigider plin cu berebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca-i super, BROwinking. Si mie si la toti pe care-i cunosc ne placelaughing. Pai... sper ca tu n-ai face la fel ca ei daca ti s-ar indeplini dorintarolling on the floorwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbatulhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbatul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

FEMEIA, adica si eu... dar barbatului ii place sa barfeasca la o bere rece si buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai babele sint si ele tot fumei laughing Dar eu am lucrat la un moment dat undeva unde majoritatea angajatilor erau fete. Ei bine... nu-mi cereti sa va povestesc ce-mi era dat sa aud rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeile barfesc cel mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeia, logic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata, cistigator la puncte... fumeia laughing

| andrei1555 a răspuns:

Femeia ca femeia face taca taca tac

| NowRelax a răspuns:

Un barbat nu o sa recunoasca niciodata ca barfeste ci doar discuta pe cand femeile de ce sa nu recunoastem se hranesc cu barfa.

| danutsik a răspuns:

Ciudat
mie mi se pare ca barbati
ia sa ii auzi tu cmm barfesc ei inocent cand stau in fata unei beri mama mama laughing

| aNNa_5162 a răspuns:

sincer femeia...big grin

| AnnaIdk a răspuns:

Imi este greu sa recunosc! dar femeile cu adevarat

| dekku a răspuns:

Iti zic eu din propia experienta ca barbati barfesc mai tarelaughing