Ma scol de dimineata si casc toata ziua.
Ma scol de dimineata si pun pe paine dulceata.
Ma scol de dimineata si citesc Zdreanta, ce ochi are.de fanianta[]
Ma scol de dimineata si pun mana pe faianta
Ma scol de dimineata si vad afara ceata
Ma scol de dimineata si pe perete'i roseata
Ma scol de dimineata si vad neaua adunata
Ma scol de dimineata si vad o baba cocosata
~> Multumesc ca ai citit,, parodiile mele". Fundita?[:d]
Ma scol de dimineata, si dupa aia ma culc inapoi
Ma scol de dimineata si ma enervez ca m-a sculat tata cand pleaca la munca la 3 si joc counter pana la 7-8
Ma trezesc de dimineata si primul lucru pe care il fac, este sa-mi scutur blana de purici
Ma scol dimineata si ma uit pe geam
Ce sa vad intruna
Numai curve si golani
Ma scol de dimineata si zisez
CUm tu in dai fundita
Iar eu spun multumesc
; x; x; x; x; x; x; x; x; x;))
LedaMonsterBunny
... ma uit afara, vad ca este intuneric si ca ninge si ma grabesc sa...ma bag repede inapoi in pat la caldurica, sub plapuma! Aaaahh, ce bine este! ( Era duminica!)
Ma scol de dimineata si mananc dulceata.
Ma scol de dimineata si ma joc cu Zdreanta.
Ma scol de dimineata, ma gandesc la ce-i fac lu`... la scoala:@.
Ma scol de dimineata, cu somnul pe fata.
Ma scol de dimineata si ma spal pe fata.
Ma scol de dimineata si mananc paine cu verdeata.
`*Fundita?*`
Ma scol de dimineata.
Ma uit la tine.
Ai o fata :O
N-ai mai dormit de vreo 3 zile...
Nici nu mai stii ce e cu tine
Ai vrea sa tipi, ai vrea sa fugi
Dar nu te lasa.
Esti prizonier in propria ta casa )) [ maine am teza la mate deci azi sunt buna la romana deci si la rime ))]
ceee face omu` ca sa nu invete )))) face poezii
Mă scol de dimineaţă şi îmi dau seama că e Crăciun. Acea sărbătoare magică, în care românii mănâncă ca sparţii şi uită complet de semnificaţia ei. Hai că mă duc, cotletele ne aşteaptă!
Ma scol de dimineata si sunt somnoroasa.Ma duc la baie.Ma spal pe dinti cu pieptanul si ma piepten cu periuta. M-am pregatit.Ma duc sa ma schimb.De somoroasa ce sunt, imi iau pantalonii pe maini si bluzica pe picioare.Ma duc sa ma incalt.Ghetele le iau pe maini.Cand ies afara...Brrr! Imi e frig la picioare . S-a facut tarziu si nu mai ajung la timp la scoala.Imi va pune absenta.Pfff.Pe frigul asta niciun coleg si niciun prof la scoala. Oare chiar am zi libera?! Adicatelea...Toata iarna sunt libera?! Ce sa spun? A, da: Urraaaaa! Urrrraaaaa! Am scapt! Ma duc inapoi la somnic dragilor .
Ma scol de dimineata/La naiba, iar mi-e greata/'aseara' e in ceata/In pat e una creata.
Ma scol de dimineata si... ma uit in jur: o camera goala.
Ma uit afara: intuneric.
Ma uit sub pat: bau bau
Ma uit pe pereti: sobolanu
Imi amintesc si ma uit din nou sub pat: un bau bau
Tip, iau mata(pisica) in brate, patura in cap si ma duc la mama si ii spun de parca as fi speriata de bombe: Mami, Bau bau e sub patul meu !
Mama vine si se uita sub pat.
Bau bau iese si o mananca.
Dintr-o data ma trezesc din vis
E ora 9 dimineata. Afata e frumos, pasarelele ciripesc, soarele e pe cer. Ies a fara, miros aerul proaspat si ma gandesc la ce cosmar am avut.
Sper ca iti place. Compusa pe moment.
Ma scol de dimineata si ma duc la baie, fac dus, ma spal pe dinti, mananc, ma pieptan, ma imbrac, imi fac ghiozdanul si cand vad ca e sambata ma culc inapoi.
In primul rand eu ma trezesc dimineata ca de sculat se scoala altceva , in al doilea rand :
Ma scol de dimineata si beau apa apoi ma culc pana la pranz.
Ma scol de dimineata si cu un ranjet pe chip imi zic "Iar scoala, iar teme, iar diriga... dar cel mai rau, maine o iau de la capat!
Ma scol de dimineata si ceai pe dulceata
Ma scol de dimineata si ma duc la scoala si ma-apuca o greata
Ma scol de dimineata si intreb oare voi primi fundita?
Ma scol de dimineata si ma pieaptan la mustata
Ma scol de dimineata si ma gandesc la viata
Ma scol de dimineata si ma duc la olita
Ma scol de dimineata si cos cu ata
Ma scol de dimineata si ma duc la WC.
Ma scol de dimineata si cand vad ca trebuie sa merg la scoala ma culc la loc.
Ma scol de dimineata si caut telecomanda.
Ma scol de dimineata si vad pisica prin ceata si crezand cai o fantoma arunc cu ce prind in amandoua (faze e ca am numai o pisica)
Ma scol de dimineata si cand vad ce intuneric e afara, cred ca e seara si ma culc la loc...
Ma scol de dimineata si nu stiu ce mai fac dupa...
sper sa-mi dai "funfa"
Si ma spal pe fata n ue amuzant dar... Ma scol de dimineata si sunt ca o zdreanta. Ma scol de dimineata si mananc verdeata.ma scol de dimineata si pun pe pita dulceata. Ma scol de dimineata si iti fac o baie cu gheata.
Funda?
AnDreEa2020 întreabă:
Julyly2089 întreabă: