Femeia. Cati barbati se epileaza? Cati barbati se penseaza? Cati simt durerile pe care le simte o femeie cand naste? Cati barbati simt durerile pe care le simte femeia cand e la menstruatie? Cu toate astea...ne-am obisnuit si nu ne vaietam intr-una din cauza acestor dureri.Strangem din dinti...si mergem mai departe.
Curajul e discutabil, poate avea multe variabile legate de conetxt... dar exemplul citit si pe care nu l-am putut uita multi ani, este acela ca pragul durerii barbatului ar fi la nivelul 9 si e maxim/letal, >> echivalent cu extragerea simultana a catorva masele, pe cand Femeia, la nastere, suporta echivalentul nivelului 14, si nu ar fi maximul! WOW!
Depinde de motivatie! Un tată, poate fi mult mai feroce când e vorba de puiul, lui decât o femeie care nu este mama acestuia. Dar în condiţii similare, femeile sunt mai rezistente... şi nu e vorba de "curaj" ci de pragul de suportabilitate, care la femei prin natura lor e mai ridicat decât la bărbati.
Depinde de situatie/caz cand vine vorba de curaj sau durere!
Nu as crede ca barbatul nu e curajos sau suporta mai greu durerea, cred ca si femeia si barbatul sunt curajosi cand e vorba de durere, mai ales daca e o simpla intamplare si intri intr-o durere care din instict prind curaj...
Sincer? cred ca depinde de la individ la individ, nu dupa sex. Pacat ca barbatii nu experimenteaza aia cu durerile nasterii, ca ei se vaita daca ii doare putin capul... of, of, mai, mai!
Avand in vedere ca am intalnit de ambele parti oameni care lesina la vederea acului cred ca suntem egali desi cred ca depinde de motivatii, cum spunea "pupimik" o femeie e dispusa la durere in vederea obtinerii frumusetii si o femeie insarcinata suporta stiind ca durerea o simte pe moment si bucuria de a creste o parte din ea tine o viata
Ce stiti voi femeile ce dureri avem noi barbatii dupa o betie.sau cat ne doare cand se spune despre voi ca santeti fuste lungi si minte scurta.sau ca nu santem destul de saritori cand voi aveti atata treaba acasa dupa ce veniti de la serviciu, sau cand ne inselati cu alti barbati{din viciu}. suferim si noi sa stiti.si barbatii plang .cateodata.dar nu ne vede nimeni.
Eu zic ca ambii, dar ambii in situatii diferite` de expl` femeie suporta durere atunci cand da nastere unui copil .este curajoasa ca stie ca din ea se naste ceva minunat` nu? iar barbatul prin a devenii erou se duce la lupe. Fiecare in felul lui este mai curasjos si isi arata puterea de a lupta in diferite imprejurimi.
username_3216 întreabă:
marumesi întreabă:
Anonim0123 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: