Iti las eu in schimbul unor servicii care trebuie sa mi le acorzi mie. Daca nu plec.
Nu cred ca vrem sa pleci
Stii ce vroiam de la tine? Sa imi faci o placinta cu mere, nu era ceva obscen ce imi doream.
Nici nu m-am gandit a fi ceva obscen.
Calda sau rece?
Recent scoasa din cuptor.
Offf...pai pana am citit raspunsul tau.s-a racit Nu mai am chef sa fac alta ca trebuie sa stau sa il astept pe Mos Niculica sa vina
Vezi ca ti s-au ars firele cu desteptaciunea din capul tau oxidat.
Da...
Daca asa sta treba iti dau. Poftim http://sosbasarabia.files.wordpress.com/2010/01/leul.jpg maruntisul pe care il mai am.
Eu nu prea vad maruntis acolo Eu vad bacnoteleee
Tot ce vezi acolo e maruntisul meu
Oh,vai si eu care credeam ca o sa imi dai si mie..ca nu mai am bani deloc ca i-am cheltuit pe pepeni...
Hai ca-ti dau
Dar vreau si eu pepene d-ala de iarna
Hai ca incepe negocierea...Mersi! Astept sa vii la mine acasa sa imi dai si iti dau si eu ..pepenele! E dala mov frumos asa pictat ca de Craciun!
Nu pot... L-am pierdut cand mergeam cu trenul. :->
Sigur! Vrei si o gogoasa? Cu gem sau fara gem? Gem de caise sau de capsuni? Capsuni rosii sau capsuni verzi? Capsuni verzi din Italia sau capsuni verzi din Spania? Capsuni verzi din Spania culese de oameni sau de masini? Oameni care mananca mancare sau care beau bauturi? Mancare ce consta in gogosi sau mancare ce consta in legume? Gogosi cu gem sau fara? Cu gem de caise...
Ah! Am uitat...Da, iti dau cei zece lei
Fuck Googăl. Ask me! întreabă:
Julyly2089 întreabă: