Eu cred ca e obisnuita si normala. Si pentru femei si pentru barbati si impreuna.
Eu. S-a demonstrat stiintific ca este o parte obligatorie a maturizarii fizice, psihice si emotionale.
Sunt momente cand este necesara, de exemplu gandeste-te cand noi baietii eram in armata. PS Acum din necesitate sa nu devina obisnuinta, placere. Nu se compara cu actul sexual propiuzis si stim cu totii.
Eu cred ca este ceva obisnuit si la fete si la baieti... dar eu una nu fac din 2 motive : 1 nu ma lasa prietenul ca este km...nesatul si 2 nu imi place!
Eu am mai scris aici ca e ok!, ca si colegA, dar atunci, "mi-am luat" un perdaf de la o ex-profa de bio, de numa! Parca eu eram de vina ca ea nu a invatat, sau nu a citit ca, inca dela 2, 5 ani, copiii, descoperind placerea atingerii, ori intamplator, ori cand li se face baie, continua, si continua, si continua! Procentele rezultate in urma sondajelor anonime sunt cele mai apropiate de realitate, si se invart undeva intre 75-85%, pentru ambele sexe! Deci, DA! e normal, sanatos-cu masura! si mai alles detensionant psihico-erotico-senzorialisTIC! Cine nu crede, sa dea click pe net, si sa se UPdateze corespunzator! Hands up!
E ceva normal si sanatos.Nu e chiar sanatos atunci cand doar te masturbezi si nu faci sex cu alta persoana in mod real
Nu numai ca este ceva obisnuit este chiar foarte sanatos! (atita vreme cit nu se exagereaza)
Masturbarea este ceva obisnuit. vine de la dorinta de auto cunoastere iar daca cineva ma contrazice sa vina cu argumente.eu nu cred ca exista adolescent care sa nu se gandeasca la sa ceva.
silvio întreabă:
Asigned2009 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: