A fost? (O_o) No se poteee... Ce i'ai facut, mah?
Eu? De ce i-as fi facut eu ceva? Poate si singur :]]]
Ai rezolvat? (Treaba cu telefonul) ca n-ai mai zis nimic
Aa. Pai daca vreau sa instalez Chrome îmi spune ca e doar pentru Iphone sau Ipad sau android si opera, nu se deschide atunci când accesez pagina. Încerc maine cu opera, poate merge mai bine.
Mi-ai dat funda? O.o ce ti-a venit? :]]
Daca tot nu-ti merge nu e vina ta, e vina site-urilor ca inca mai folosesc flash player(cand flashplayer nu mai ofera suport pentru telefoane)...
Nu o vroiai? ..de ce nu mi'ai scris?
Asteptam pana la raspunsul cu ''violatorul de curbe si viraje''...
Nu nu nu, lasa ca nu ma supăr.
Ok, poate resusesc eu. daca nu, asta e.
Nu stiu, cine este aceasta creatura?
Alt ateu.
(O_O)Parca tu erai cu Dumnezo'?
Nici nu are importanta cine a fost, pentru ca nu a fost nimic folositor.El mai imi stergea pantofii si eu il lasam sa imi pupe mana, dar m-am plictisit si am zis sa il dau afara!
Ma trezesc si eu..., tu parca erai pe la Religie, ai migrat aici?
Eeeh...l'am lasat pe Dumnezo' putin in pace ....defapt eu nu sunt mereu la religie eu imi fac ''treaba'' pe la muzica
Uuu, ca veni vorba, ce muzica asculti?
Trap, Rap, Pop, Rock, Metal, Reggae, Reggaeton, Latino, Merengue, R&B, populara remixata, manele ( 10x) si altele ...am vreo 950 melodii in playlist si mai trebuie sa descarc, cred ca o sa ajunga la peste 1200 x.D tu?
Rock/Metal(si cam toate subgen-urile ce tin de ele) asta in mare parte, mai ascult diverse chestii electro(trap, dubstep) si cam atat
"populara remixata, manele ( 10x)" - what?
Ce, n'ai auzit de populara remixata? si manele am decat 10 ca restul bleaaaah
Da ascult de toate...da mai putin manele si populara alea reprezinta decat 3% din 950
Ce trupe recomanzi?
Manele?! (no offence, fiecare cu gusturile lui...pana la manele :'[ )
Maaa h....nici mie nu imi plac manelele, dar le am totusi pe astea 10
Te'am intrebat ce trupe de rock sau metal recomanzi ca vreau ceva nou, m-am plictisit de astea 950 ?
'Maaa h..." -?!
Daca ai 950 trupe de metal/rock e clar ca deja asculti ce ascult si eu mai mult ca sigur
Joder tio ...contigo no se puede hablar.
Am 950 de melodii cu de toate : incepand de la notorious B.I.G si terminand cu Marilyn Manson, da mersi ca mi'ai spus
"Joder tio ...contigo no se puede hablar" - Asa e, sau stai...ce zici?
"Caliban" asculti?
https://www.youtube.com/watch?v=nt6R1CU9fPA&index=11
Vezi mah, asta voiam de la tine, multumesc pentru melodie/trupa, seamana putin cu slipknot - psychosocial
Sorry pentru spaniola, sunt in Spania, am tendinta sa folosesc mereu asta in conversatii
Cu placere
Este ca ai vrut sa ma injuri(sau ceva de genul)" Maaa h..."?
Nu. Nu imi place sa jignesc oamenii. Voiam sa scriu Maaah... dar am apasat din greseala pe Spacebar si am scris Maaa h
Daca voiam sa jignesc pe cineva o faceam de mult cu BogdantheDreamer.
"BogdantheDreamer." - Fanaticus much? If you know what i mean
Yeah man I know, and I think he drink a lot of Mona and he was touched by Slanderman.
"touched by Slanderman." )))))))))))))))))))))))
Tu sti... de ce se baga gaina in fundatia unei case? ai auzit de asa ceva, este vreo ''traditie''?
Wtf?! n-am auzit de asa ceva
Da, ma gandeam... a fost o intrebare la Casa&Gradina despre asta... iar eu i'am scris : Ca sa poarte noroc
Ce Dumnezo' se intampla cu unii?
De ce ai ales MAD?
A, ok
Nu stiu, you tell me
Nu stiu . cred ca mi'l voi schimba si eu pe al meu in HolyShit
Asta actual, ce vrea sa insemne?
Am vazut un serial aici, in Spania, Jersey Shore, nu inseamna nimic dar mi-a placut, cea care il avea se numea J de la Jenny si Woww, nu stiu
O, fain
Majoritatea m-au huiduit apoi au plans dupa mine
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: