VREAU SĂ MORRI
MORI CIUDATULE
MORI
MORI
scuze da caps
scuze
scuze
dar
MORI
okay?
bnn, mersi
paa
Nu stiu pur si simplu vreau sa fiu asa. Iti place poza mea de profil asa-i ca-s dragalas :3 ?
de ce nu-mi apar notificarile cand scrii cv?
De aia ca e un eror de la TPU se mai intampla.Eu nu am iubita desi cineva de aici sclipeste prea tare in ochi-mi.Tu ai pisicuta? adica iubita, nu zic gagica ca nu-s bou.
Eu n-am iubita.
https://www.youtube.com/watch?v=bKDdT_nyP54 asculta asta
No, am 2 motive, e noapte si toti dorm, 2 e eminem inseamna ca e rap si eu urasc rap.
Asculta,maine!
Inca nu te culci e timpuл deja, poate ne culcam impreuna si avem un vis comun.
A sunat super gay...
Oh sh't chiar, am scris impreuna, lol, trebuia in acelasi timp da, in acelasi timp. Cand te culci? Crezi in paranormal?
Eu nu pot sa dorm noptile...Da, cred intr-un anume paranormal. Exista undeva, dar nu in casa mea.Tu crezi?
Desigur, stiu ca exista. Ce s-ar intampla daca ne-am culca impreuna? ce mi-ai face?
Ce sa iti fac? impartim patul pe jumatate si aia e.asta numai in caz de calamitate daca este numai un singur pat in bunker-ul unde suntem amandoi
Ba ce as vrea sa nimeresc intr-o aventura cu cineva gen tu sau Kama si sa supravietuim, sa nu ne spalam cu saptamanile , si sa mancam viermi sau conserve de peste cu termenul expirat
Cu kamasutra vrem toti o aventura
De ce nu iti pui la nume DanteBoss11Zeul?
Cata perversitate intr-o simpla propozitie, nu te lua de ea, fiindca se afla sub protectoratul viorii mele si a degetelor mele de pianist si a tuturor compozitorilor de la baroque la impresionisti.Ce vom cauta in aventura?
Pai daca avem o aventura cu lady kamasutra vom avea o aventura a corpului sau
Ea are 15 si eu la fel, tu ai 19, daca noi o facem impreuna cu tine poti nimeri la inchisoare pentru pedofilie si poti fi castrat.
Atunci ma uit la voi.
Asa mai merge
Ceau Dante, ce faci?
M-am jucat Ben Drowned! E fain la ora asta sa joci game-uri horror!
1000bodies întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: