Teoretic un elicopter...practic pe siteul asta.,doar un pusti care s-a plictisit.
Oriunde intru vad numai intrebari tampite, vad un t.a la pamant, vad un troll care isi fave conturi fara ca adminilor sa le pese...si m-am plictisit sincer
Cred ca renunt guyz...bafta si vedeti ce faceti
Ce? nu...nu poti face asta. Daca ar fi dupa mine as pleca, dar mai sunt si alti trolli care nu le pasa.Hai sa plecam toti de pe TPU ca ne-am plictisit. A renuntat Tom sa-l mai vaneze pe Jerry? Nu! hai doar nu vorbesti serios nu poti face asta
Mă,tu ai scăpat de stupidgirl.
Acum are boală pe mine fiindcă 'm-ai cerut în căsătorie'.
Am şi primit mesaj privat de la ea
Daca e sa plec eu pe tine te ia la rost...sau pe kazy,cretaker,comy, clann...cei din vechea gasca care au mai ramas!
Eu m-am plictisit...m-am saturat sa ii raportez toata ziua conturi pentru ca mai apoi sa isi faca alte 10, m-am saturat de glumele de 2 lei care se pun pe categoria asta mai nou.m-am saturat ca intrebarile de la dragoste si sex au acaparat tot siteul...etc
Nu mai am ce face pe aici...pentru ce? sa intru la t/a si sa ma intristez mai rau?
Sincer? ma lipsesc
Dacă pleci, dă o tură şi pe la profa de română.
Apache? hmm aud ca este seful pe aici, poate o fi vreun tigru alb
Smartgirl go and suck my katana.
apache esti liber sa faci ce vrei
Si eu sunt libera sa tac ce veau!:p
Vrei sa taci? taci in mm de troll
Este unu dintre cei mai buni useri T/A. Daca vrei sa-i vezi profilul, uite-l:
http://www.TPU.ro/utilizator/oywc
Elicopter, Http server, indieni. cam atat stiu eu.
L.E. la dracu, am citit aiurea
Cine este apache? cine este apache? glumesti nu? nu meriti sa traiesti! Daca il cunosti mori, lesini faci stop cardiac!
E cel ma dragutttttt baiat din lume...nu din univers.nu din galaxie nu din...zei!
*isi aduce aminte cum a inselat-o apache*
*asculta melodii triste*
E un porc mistret meschin!
Calm draga, renunta la cofeina
Mda.Te-a inselat pe draq`! Mincinoaso! De la 2 persoane diferite am auzit ca Apache v-a inselat.Un sfat:
-Die ***, die, but die slowly.
Nu m-a inselat dar ma ranit ca el stia ca-l iubesc si a cerut-o pe alta de sotie chiar la intrebarea mea
Mda,sigur!.Vreau sa vad si eu acea intrebare.Ca sa ma conving si eu.
Julyly2089 întreabă: