| Nicusor_Daniel_Popa_1990 a întrebat:

Cine face ce? eu fac bine voi? Azi am fost la magazin si imi zice profesoara din taraba, unde ti-e apa din buzunar? eu ii raspund: Da domnule director, nu aveti pic de mile de saracu' sobolan? presedintele zice Deci (fara deci) de ce lasi vacile in pace sa croseteze apa cu caramizile in pom? Adica e clar... nu? Morala din acest roman: sperie gastele si lasa dozele de pepsi in pace si du-te la sat ca daca nu te duci in oras te ia mama directoare prieten cu fostul noul director de la Poarta Alba... deci este foarte simplu de inteles! te gandesti la niste rate! Cine imi da un raspuns pe seama acestui altar, ii dau "bluza" BAFTA

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Turbox, ți-ai găsit un prieten.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

big grin

| SergiuBoss11 a răspuns:

Te-am raportat! data viitoare pune intrearea ta pe categoria corecta (stiinta si filozofie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Această teorie este una scrântită pe vremea lui Ceaușescu când aluminiu în dinozaur se rotungea cu aeroportul din melodie ca să aripeze șoimul de salopetă pe anvelopă din apărat de gogoașă de doctor psihopat pe pulpă de amfibie bicefală în Jack Daniels.
De asta soarele se prepune pe albastru când plâng Olanda pe muguri de splină în amin de biserică pentru că pot să mormânt de bicicletă este Las Vegas în lemn de curvă pe 7 în apă măcelărită cu securea pe deal de râu în aici când asta face așa pentru cașmir în leu.
Nu-mi mulțumi, caută-mă și te voi prinde în sacul lui Moș Crăciun pe pisici în marmeladă.

| Anihilatoarea a răspuns:

Nu cititi intrebarea asta cand sunteti sparti.