Rimele sunt:
Te rog sa te mariti cu mine ca de nu ma pis pe tine.
Te rog sa ma saruti pe cioc ca de nu it ard doua peste bot.
Te rog sa te intri in lista mea de prieteni ca de nu ma duc sa iti bat ai tai prieteni.
Te rog sa vii la mine acasa ca de nu ma ascund sub masa.
Bune rime, nu?
Love is a slow poison
Fck all my emotions
Just like a hell
Love is death
Love is just a disease
All about roses n' sweets
Hate to love, love to hate
Love means death
.__.
Te iubesc din tot sufletul desi esti invaluita in mister si imi doresc sa stau langa tine cum isi doreau negrii in anii '50 sa stea langa sofer.
Ma port cu tine ca un gentleman desi am crescut pe maidan si cand e vorba de smecherie sunt pe Inaltimile Golan.
Trebuie sa ne iubim si mai tare in aceste vremuri de cotitura, intr-o tara in care Vantu' in loc sa bata... fura.
Pentru tine as umbla prin Afghanistan fara calauza si ti-as face toate poftele de parca-i fii lauza.
N-are poezia rime cata iubire am pentru tine.
De cand Mircea Radu a plecat si nu ne mai da repere, dragostea e riscanta ca mersul pe role fara cotiere.
Te-am iubit zile in sir, te-am iubit si-o saptamana, te-am iubit cum a iubit EBA scumpa mea limba romana.
Iti mai aduci aminte cand te-am luat de la tara, te tavaleai de foame si zburdai in opinci...acum am auzit de tine la stiri...la alea de la ora 5.
Te iubesc cu foc de cand eram cat Boc, multi ne-au improscat cu laturi dar noi ne-am simtit siguri pe noi...ca Videanu intre borduri.
Dragostea noastra este ca o piesa de comedie.tu imi trimiti mesaje despre libertate de acolo din puscarie.
Ne trimitem mesaje amuzante de dragoste si ne mangaiem cu smsuri de amor, ne traim iubirea noastra in canalizarea din Obor.
Chiar daca sunt mai violent, iubirea mea pentru tine ramane o virtute, dau cu pumnul ca Basescu si lumea imi zice Bute.
Chiar daca am tuse, durere-n gat, frisoane si stari de oboaseala, cu sau fara A H1N1...dragostea pentru tine ma baga-n boala.
Pleacă acum, să nu te văd că mai postezi odată întrebarea asta.
Te iubesc de nu mai pot
De mai bine ati dau foc!
Alex Velea: e fierbinte rau frige frige
Parazitii: arde uite cum arde
Hmmmm...Sa vad daca imi amintesc...
Te iubesc
Te doresc
Du-te dracu ca glumesc
Te iubesc saritiar ochi
Pe pereti zugraviti
Dar daca te prind cu alta
Eu te fac caretofi prajiti