anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi explica si mie cum a facut?
Am mers la un spectacol al lui Vlad Grigorescu numit "ParAnormal" unde pe un om din public trebuia sa-l convinga ca el e paranormal. Acela am fost eu si m-a pus sa-i pun o intrebare la care doar eu sa stiu raspunsul. L-am intrebat "Ce forma are suportul meu de pixuri de pe birou?". Mi-a zis ca o sa deseneze raspunsul si deodata trebuie eu sa zic raspunsul su el sa arate desenul. Eu am zis BUBURUZA, iar el a aratat un desen cu un semn chinezesc si a zis ca cica inseamna buburuza. evident nu aveam de unde sa stiu, dar dezamagita m-a trimis la loc.
Cand a urcat pe scena a adus o punga de cadou rosie cu o clema prinsa si apus-o chiar in fata.Eu stateam chiar la prima masa si deci am vazut foarte bine ca nu a umblat nimeni la acea punga, stateam la 1 metru de ea si plus ca a pus 2 oameni din fata sa se uitela punga.
Dupa mai multe trucuri... spre sfarsit el trebui sa ghiceasca o melodie scris de unul din spectatori. A zis ca melodia e nu mai stiu ce, gresise! dar api a zis ca asta este, omul mai greseste si si-a luat La revedere si a plecat...dar la 2 secunde s-a intors zicand k a uitat sa ne arate ce e in punga. A inceput atunci sa cante „Salam-Eu cu tine tu cu mine" (ceva de genu), adica piesa scrisa pe hartie si di punga a scos un Salam vidat. L-a taiat in doua, iar in interior era un biletel impachetat pe care scria BUBURUZA (bilet scosla imprimanta). Biletul mirosea a salam si era si patat la colturi cu acea grasime din salam si era chiar scos de acolo (repet ca am stat la 1 metru de el si chiar am vazut) (am pastrat biletul)!
Cine imi explica si mie cum a facut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un truc foarte simplu. Nu trebuie sa ai puteri paranormale ca sa il faci. Cineva a scris raspunsul corect, dupa ce l-a auzit de la tine. Chestia aia cu desenul chinezesc care era o buburuza e o vrajeala. Orice ai fi zis, spunea ca desenul inseamna ce ai spus tu.
Uite unul asemanator pe YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=qO1bi0pMlCk

In cazul asta biletul era ascuns in scara si doar s-a prefacut ca l-a scos din cutie.
La spectacolul la care ai fost tu, in timp ce toti erau atenti la cutia aia sa nu se miste, el a luat salamul vidat din alta parte si s-a prefacut ca e din cutie. Toata chestia tine de viteza si indemanare, dar nu e nimic deosebit.

2 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

Ti-a dat si salamul?