| alexxandra a întrebat:

Cine imi poate spune un site cu multe bancuri de te tavalesti pe jos de ras?

5 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Trei blonde erau blocate intr-un lift :
- Ajutor!, ajutor!
Stau un timp si zice una :
-Haideti sa strigam simultan.
Si se apuca blondele:
-Simultaaaan! Simultaaan!

Douã betze de chibrit - unul ars, celãlalt intreg. Cel ars, încovoiat se tãvãlea de durere... La care celãlalt ii zice: - Ti-am zis sã nu te mai scarpini in cap!

-Tat nu puteam sa dorm noaptea si mi-o zas dom doftor sa inchid ochii si sa ma apuc sa-mi numar oile pana adorm.
-Si-o mers?
-Stai sa vezi! M-am apucat sa le numar si pe urma mi-o perit tot somnul, cand am bagat de seama ca-mi lipsesc doua...

Ceausecu, Bush si Gorbaciov au vrut sa vada care soldat este mai devotattarii sale. Se duc toti trei la Washington.
Bush:-John, la mine!
John:-Da, sa traiti!
Bush:-Soldat esti gata sa faci orice pentru patrie...
John:-Da, sa traiti!
Bush:-Atunci intra in Oceanul Atlantic si adu-mi un rechin in 5 minute!
John intra in apa, se scufunda, iese la suprafata...si peste 5 minute apare epuizat si fara un picior cu un rechin.
Gorbaciov este indiferent si le propune celor trei sa mearga la Moscova. La Moscova:
Gorbaciov:-Ivan, la mine!
Ivan:-Da, sa traiti!
Gorbaciov:-Soldat tu esti gata sa mor...

"De ce nu mananca elefantii mamaliga?-Pentru ca nu le da nimeni"

Doi frati se cearta: -Care intra primul in casa bantuita? -Sa fim corecti si sa dam cu banul! Cap tu inainte, pajura eu dupa."

Un tanar african se inscrie la universitate. Secretara il intreaba: - Ce ramura va alegeti? Tanarul african, nemultumit profund: - Dar nu pot sa am si eu o banca, ca toti ceilalti?"

"Un canibal merge la vraciul tribului:
-Am arsuri mari la stomac, ce sa fac?
-Sa inghititi cate un pompier pe saptamana!"

"Ce sarbatoreste un ateu pe 25 Decembrie? 25 de zile de la ziua Romaniei si 6 zile pina la Revelion"

"Un tantar ii spune mamei sale:
-Mama, azi vreau neaparat sa merg la opera.
-La opera? In nici un caz! Acolo e foarte periculos!
-Te rog, mama, lasa-ma!
-Bine, dar atunci sa fi foarte atent la aplauze!"

"Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
- Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute.
Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barman-ul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat.
- Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit!
Ardeleanul:
- Nici eu n-am crezut, da’ m-am dus la baru de vis-a-vis sa verific!"

"Intr-o noapte, un irlandez care bause prea mult conducea catre casa, si bineinteles, masina oscila violent dintr-o parte a drumului in cealalta. Un politist il opreste.
- Asadar, de unde vii?
- De la carciuma, evident, ingana betivul.
- Pai, spune politistul, ai cam baut ceva in seara aceasta.
- Bineinteles, raspunde mandru betivul.
- Dar stiai, intreaba politistul, ca la ultima intersectie sotia ta a cazut din masina?
- Oh, slava Domnului, suspina betivul, crezusem ca am surzit…"

http://ebancuri.com/

| Gentiana a răspuns:

Uite si ai mai multe categorii:http://bancuri.acasa.ro/

NOname
| NOname a răspuns:

Preferatul meu este www.bancuri.net. Te tavalesti pe jos de ras. :))

| Rubiiiii a răspuns:

Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume...
Primul: - Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul
- Cum asa?!
- Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci.
- Asta asa este, aveti dreptate, o sa tinem cont de parerea dvs.

Al doilea:
- Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid.
- De ce anume?
- Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e.
- Da, interesant. Apreciem contributia dvs.

Al treilea:
- Dom'le... eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru.
- Puteti explica?
- Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina, adica e ceva foarte rapid, nici nu-ti dai seama.
- Da... foarte interesant, va multumim.

Al patrulea: - Cum sa va spun eu... dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru.
- Pai, domnilor... aseara m-am **** pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina.