Am si eu o intrebare, fireasca.M-am sfiit sa o pun.Dar am auzit ca democratia este in floare, poate am si eu o sansa!
De cateva luni m-am indragostit de o bacterie.Lulea! crezi ca e vreo sansa ca Uniunea Europeana sa aprobe casatoria cu ea? O iubesc la Maxim! In plus vrem sa si infiem copii! Inca nu stiu ce sa fie, oameni sau bacterii, este hotararea noastra! Se va da vreo lege sa aprobe libertatea si asta avand in vedere antecedente? La ce institutie sa ma adresez? La drepturile omului sau ale bacteriei?
Iubirea invine totul, o solutie se va gasi si pentru tine, si eu am facut dragoste cu o sobolanca si acuma am si amante pisici
Eu vreau statut Legal.(punct). Fara asta nu ma arunc in aventuri!
Sa inteleg ca inca nu ati facut nimic?
Sunt in criza de timp! In filozofia aplicata se zice ca 'timpul este ca un foc care arde!"Iar bacteria mea iubita nu mai poate trai mai mult de 4 zile! Am facut demersuri, dar se tor amana!
De iubit, ne iubim: La Maximum! Vrem si copii!
La multi copii man
Chiar nu ma intelegi! Nu am autorizatie inca! Bacteria mea se inmulteste prin diviziune! Deja e 'pe teava', pana obtin Autorizatia"?
Ce ma fac?
E ca o pruncucidere datorata sistemului care se misca foarte lent! Cum ti-am zis, eu si bacteria suntem cam grabiti, din cauze naturale!
Cum de miai raspuns la mesaj?
Pai de ce nu? tu esti surioara mea desi mai ignorat mult timp asta e
Sunt mai aproape decât crezi, chiar dacă ți-am dat ignore.
Cam cat de aproape esti sa stiu?
Eeeh, prea multe vrei să știi, o să îți dai seama în curând ^^
Sper sa imi dau seama ca am baut ceva sunt in cheata
Te-ai culcat?
Nu încă.
Deci unde esti, de ce esti asa aproape in horn? numai fac focul sa nu te afum acolo
Wăăăăi Petrișor, deci... nu îs în horn, îs sub plapuma ta, vino lângă mine, știu că vrei, strânge-mă în brațe până număr la 3.
Ce plapuma sunt in calduri, plus ca nu fac dragoste cu minore ca ma paste racoarea, si ce petrisor, lasa vrajeala unde te gasesc?
Eu ma culc, la multi ani, daca nu ma trezesc asta e, un an nou fericit, si multa fericire alaturi de iubi tau, vise placute
Iubita mea este foarte fericită, mă așteaptă cuminte în pat până mă duc să îi fac un pet. ting XD
Mulțumesc la fel ^^
Te trezesc eu, nu îi bai... lasă ușa descuiată că intru pe fereastră.
Hai zi-mi de ce miai raspuns la intrebare?
De ce nu?
Cum de numai mai ignorat?
De ce mai ignorat? e adevarat ca mai enervat atunci ca un nesmtit ce sunt ti-am spus sa numai imi dai mesaj recunosc asta da mi-am cerut scuze fata de tine, apoi am observat ca tiai gasit iubirea aici, acuma unde e iubirea ta la altele?
Ai rabdare ca se afiseaza mesajele mai greu
Ich glaube dich lipling
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: