| Trist4n a întrebat:

Cine îmi spune cel mai tare banc primește FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Csmn_Cosmin_2001 a răspuns:

La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Bucuresti impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.
– E pasarea mea, insista oraseanul.
Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos":
– Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.
Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:
– Bine. Acum e randul meu.
– Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bula vine foarte suparat de la scoala,zicandu-i mamei sale:
-Mama,toti copii la scoala imi zic ca am fata de c*ur.
-Nu-i adevarat mama,tu esti cel mai frumos baietel.
A doua zi, Bula in drum spre scoala, bucuros nevie mare, vede o gura d canal fara capac si curios, se duce sa se uite in gura de canal.Lucratorul ce se afla inauntru se uita in sus la el si ii zice:
-Baah, nu te c*aca pe mine, te rog frumos.

Răspuns utilizator avertizat
| flytothemoon a răspuns:

2 pesti stateau pe o creanga. La care, unu face : "Meeee, ai vazut ce urechi are ala?"
te-ai prins? nu? ok...

| MariusMarius07 a răspuns:

Cel mai tare banc pe care il stiu hmm
: Era odata ca niciodata un prost la casa.
Baiatul avea cont pe TPU, dar dintr-o data ii se scoala sa puna o intrebare pe TPU. Oare ce se poate afla in acea intrebare se intreaba multi.
Ei bine dragii mei in acea intrebare se afla secretul prostieibig grin
( Sorry laughing daca te-ai simtit ofensat, glumesc si eu)

| AlinaAmalia3 a răspuns:

Un francez, Un englez si un roman si Iti se aflau in avion. Dupa o perioada de timp conststa ca erau singuri in avion iar acesta nu mai avea conbustibil. Francezul: pentru tara si popor, eu ma arunc din avion. Englezul: pentru tara si popor eu ma arunc din avion la care romanul zice: pentru tara si popor eu ma pis in rezervor

| AndrewKJ a răspuns:

Doua buhnite stau pe o creanga una zice:" Buhuhu " Aia lalta zice :"Buhuhu pe m*-ta ca mai speriat"
Ceva clasic Funda? Daca nu cauta pe google big grin

Întrebări similare