| AndradaNicoletaRaluca a întrebat:

Cine imi zice povesti amuzante din viata voastra?big grin
Funda:*

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

Eram ca de obicei la birou,cu picioarele pe dosare, fumând savuros o cană de cacao cu vitamine.Îmi sună telefonul, scot ifăunul din buzunarul de la piept și ce să vezi?! Mă suna nevastă-mea.Nevastă-mea e tipul acela de femeie grasă, mereu la modă, machiată în draci și speriată că îmbătrânește.Noroc pe mine că am o amantă blondă de 24 de ani, care mai dă și pe la sală, se joacă cu greutăți de 50 de kg per picior.
Sună nevastă-mea... FATALITATE! Aflase de amantă și trimitea „badigarzii" după mine să mă snopească în bătaie.Pff,să-mi sară cacaoa din cană nu alta! Sar repede de pe scaun,iau cheile de pe masă și ies în stradă. Mașina nicăieri! Cum ți se poate fura un Muricelago în plină zi în centrul orașului?! E la fel de subtil ca un cal călare pe un pinguin satanic fosforescent și asiatic! Prind un taxi,cu un șofer țigan cu maneaua-n blană, nu auzea cum îi țip s-o calce pentru că avea muzica prea tare, așa că mă dau jos și-l depășesc.Iau o bicicletă cu 40 de euro de la un copil și pedalez repede spre casă, unde speram că nu e nevastă-mea.Vești proaste, era acolo cu prietenele ei care joacă rugby.Mă văd și încep să mă alerge.Linia de 15 yarzi, 20, 25,30 șiii înscrieeee,reușesc să scap sărind pe geam în casa vecinilor. Sparg ușa,intră după mine,eu disperat scot cuțitul din dotare și dau cu el în toate părțile.I'll cut you,biatch,i'll cut you! Baie de sângee,capete,picioare,mâini,țâțe,toate sar în aer de parcă ploua cu părți umane.Dau în stradă, nevastă-mea alerga spre mine cu viteza cu care se mișcă ochiul mortului, învârtind în aer un satâr.Dă-i și fugi nene pe stradă de nebun(se făcuse 12 noaptea deja) cu maniaca în spate agitând un satăr și cântând o canțonetă napolitană...Mă împiedic de un câine maidanez care mânca fericit un zombie,cad, îmi rup cu fractură deschisă piciorul iar nevastă-mea nepregătită pentru un stop brusc, continuă drumul din inerție și întră într-un tir parcat.Imediat aud un țipăt și când mă uit, nevastă-mea zăcea moartă cu satârul înfipt în cap.Atunci în culmea spaimei,scot telefonul și sun:
-Alo,blondino? Am vești minunate, nu mai trebuie să divorțez!
Happy Ending, nu?^^

2 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Bălării!

| PUROI a răspuns:

Cand eram copil ma dadeam cu bicicleta si mergand am dat cu capul intr-un copac.nu stiu dc nu l-am vazut dar problema este ca m-a durut un an capul.
funda va rog?