"O blonda intr-o masina care mergea pe autostrada cu o viteza mare; o opreste un politai si ii spune daca are permisu la ea.
Ea il intreaba ce este acela.
Politistul ii spune ca este ca o cartela de telefon pe care este afisat numele ei si o poza.
Ea cauta in geanta ei si se uita in oglinda si ii spune ca probabil aceasta este permisul si-l da politaiului.
Se uita si el in oglinda si ii spune "sa traiti, nu am stiut ca sunteti politai."
Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura.
Psihiatrul : - Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta: - Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice:
- Auzi, ma mai freci mult la cap sau ma lasi sa iti instalez internetul?
Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern:
- Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primariei, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in juma' de an!
- Mult... la noi era gata in 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!
Ar fi imposibil sa nu razi la astea
Uite aicea si razi :))
http://www.220.ro/......ipXOH9YYM/
uitate si la partea a 2 a
;)
-Sotia mea ma iubeste mai mult decat a fost vreodata iubit un barbat pe pamant!, spune Bill in timp ce-si trage scaunul preferat la bar.
− Ce te face sa spui asta?, intreaba barmanul.
− Saptamana trecuta am fost cam bolnav si mi-am luat cateva zile de concediu medical.Suzie a fost asa de incantata sa ma aiba in preajma ca de fiecare data cand venea postasul sau laptarul alerga inaintea lor fluturandu-si bratele si strigand:"Sotul meu este acasa! Sotul meu este acasa!"
DaciaRomania întreabă: