| LordBolton a întrebat:

Cine ma supara il pun pe asta sa se acupe de el/ea http://www.youtube.com/watch?v=mSqnZhg_GSo. (mai mult)

este

in

saptele tau.

23 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Adica pe mosul ala cu o pisica moarta deasupra buzei de sus? Uau, o sa ma omoare de plictiseala.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Oare de ce mereu când îmi zice un tip de pe net că cineva e în spatele meu mă uit în spate, deşi nu mi-e frică şi ştiu că nu e nimeni în spate, poate doar mama care răsare de nicăieri?
Ah, da! Plictiseala.

| Neverwas a răspuns:

De ce ma urasti?!? crying

| LordBolton explică (pentru Neverwas):

Nu te urasc

| Neverwas a răspuns (pentru LordBolton):

Pe bune; m-ai facut sa ma uit in spate, si acolo era frate-miu!
Ce sa inteleg din asta?

Tu ce intelegi? devil

Unbreakable e Slender Man!

Asta explica multe

Cum pot sa mai dorm sub acelasi acoperis cu el? crying

Oricum el nu prea sta acasa stai mai mult in padure big grin

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Știți că ar putea fi de fapt un coșmar foarte lucid ( adică nu și-au mai dat seama că este vis ) pe care lau avut mai multe persoane ( pentru că în visele nu vedem clar anatomia corpului ) și așa a apărut un Slenderman.

| LordBolton explică (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Mi se pare logic, dar priveste linkul s o sa vezi ca te pune pe ganduri primul videoclip(al doilea este trucat nu incepi sa filmezi si in secunda 2 apare Slender)

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru LordBolton):

Extratereștrii, poate experiment al armatei și le-au scăpat un fel de modificare genetică a omului prost realizată sau. poate nu depinde de scopuri.

Eu chiar cred că e cu aramta, iamginază-ți un om fără față ( deci nu poate fi reținut ca o persoană ) care nu are nevoie de hrană, are o forță supraomenească și o viteză uimitoare.

Multe variante...

Si il folosesc sa le aduca oamenii!? nu e ciudat ca de obicei fura copii?

dar ce parere ai de inregistrarea din documentar real sau trucaj?

Mă videoclipul este real este editat ( se vede asta din intereferențe și repetiția unei bucățele de videoclpi ) orice ar fi este real dar asta nu dovedește că ce sa întâmplat este din cauza lui Slenderman.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Și știi cu senazația de greață și coșmaruri, ar putea fi telepatie o abilitate care se zice că omul și-a pierdut-o odată cu evoluția, stresul și alte lucruri. Și armata a reușit să o reactiveze. Și da au nevoie de copii pentru noi experimente.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Ți vorbeam despre primul videoclip, al doilea pare destul de credibil.

Atunci de declaratile lui Thomas zica ca "creatura era inuman de slaba si mainile aproape atingea pamantul si nu avea fata " plus ca daca am vazut bine de cand zice Thomas "mi-a luat-o pe Jessica" incepe nebunia la 8 secunde se strca interfata, la 8 secunde parca se auzeau pasii/se termina inregistrarea, al doilea videoclip nu ti se pare ciudat ca filmezaza si imediat apare slender? si tot nu am priceput ceva cum a scapat de slender in padure si a ajuns in padure?

| LordBolton explică (pentru LordBolton):

Si a ajuns la sectia de politie

Da chiar cum ajung aceste filmări pe net Slenderman nu ar trebui să fie oarecum secret.

Si zona 51 ar trebui sa fie secreta dar, se stie ca acolo este prezenta extraterestra

Tot noi am aflat de ea și ca să nu cădem pe bănuieli au zis că nu este secretă, oricum noi ca simpli civili ( adică eu, de tine nu știu ) nu avem acces.

Prima era un reportodon de la interogatoriu slenderman nu stiu daca a vrut sa il fure, al doilea chiar nu stiu cum a ajuns pe net, deoarece daca a aparut slenderman cine a bagat filmul? poate a venit o ruda si a gasit camera cu un film, improbabil.