Înafară de mine.
Well, my darling, only GOD knows such things ツ
Ah, da, și el. Și Dumnezeu mă urăște deoarece sunt femeie, era să uit. Misojinul...
Daca ti-as spune ca GOD e femeie?
Știi tu ceva ce noi nu știm?
Maybe
Haidi pa.ツ
Daca esti fomeie nu te mai urasc
Ți-e frică că sunt feminazi, așa-i? O să vin cu armata de femei să te lovească cu gențile dacă mă urăști.
De ce ne-ai pus intrebarea asta? nu te uraste nimeni de aici cred
Păcat. Ar fi fost mai interesant să mă urască.
De ce?
Eu nu, nu am chef sa urasc pe nimeni. Daca vrei pun pe cineva sa te urasca pentru mine.
O.O
Tare. Mă iubește băieții.
Hai pe privat, vreau sa vorbim ceva.
Imperatrix, tocmai te-ai făcut cu amant
Baaaa, tu te dai la Freaak al meu? Asta e razboi.
Vrei s-o rezolvam printr-un turnir, sau ce?
Lasa-l in pace. Sa nu te prind ca mai spui ceva de el, ca te ucid. Il pastram in secret.
uuu
cred că nu ar fi trebuit să zici asta...rişti să fii catalogat drept,, misogin" de către domnişoara Imperatrix
Mai bine te=ai intreba, daca exista cineva care te place =0000000
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) in deriva, nu de alta))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Daca toate pinguinii ar fi ca tine toata populatia de intrebari la sectiuni de asteroizi s-ar umple de seceta si pelicanii dresati de manguste s-ar inneca cu smoala de pantofi ruginita cu zapada de nivel treispezece atunci ne putem intreba daca cu adevarat Imperatrix este sau nu este o persoana posibil bolnava de cancer cu aspect de sida.
Succes!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: