1. cel mai inalt : Sultan Kosen
cel mai scund: chinezul He Pingping
2. Charles Babbage
3. Un om plictisit. ( nu se stie deoarece a fost inventata cu mii de ani in urma)
4.Au fost 2 inventatori : Philo Farnsworh si Vladimir Zworykin
5. Piramida lui Keops
Gradinile Suspendate
Statuia lui Zeus
Templul lui Artemis
Colosul din Rodos
Farul din Alexandria
Mausoleul din Halicarnassus
6.La extemporal:
- Sper Bula ca de data asta nu te mai prind copiind.
- Si eu sper.
4 copii, la scoala, discutau de serviciul tatilor lor.
- Andrei ce-i tatal tau?
- Gropar.
- Nu se zice gropar ci FUNCTIONAR LA POMPELE FUNEBRE! George ce-i tatal tau?
- Gunoier.
- Nu se zice gunoier ci ASOCIAT LA SALUBRITATE! Bula ce-i taica-tu?
- DJ la Mistik Club!
- Adica?(zic toti in cor)
- CLOPOTAR LA BISERICA!
Doi barbati vorbesc. Unu iî spune celuilalt:
-Tu ce ai face dacă ar veni un lup la tine.
-Aș lua pistolul și la-și împușca.
-Dacă n-ai avea pistol?
-Aș lua un băț și laș lovi?
Dacă n-ai avea un băț?
-Aș arunca cu o piatră in el?
-Dacă n-ai avea o piatră?
-Aș fugi?
-Daca n-ai putea să fugi?
-Măăăăăăă, da tu chiar vrei să mor?!
:-D
1.-Inalt: -In viata: Sultan Kösen
-Mort: Robert Wadlow
-Scund: -In viata: Khagendra Thapa Magar
-Mort: Gul Mohammed (oficial), June Rey Balawing(neoficial)
2.Charles Babbage
3. Un om rau... foarte rau!
4.Philo Farnsworh si Vladimir Zworykin. (si astia geniali!)
5. Piramida lui Keops
Gradinile Suspendate ale Semiramidiei
Statuia lui Zeus din Olimp
Templul lui Artemis
Mausoleul din Halicarnassus
Colosul din Rhodos
Farul din Alexandria
6. Romanii la olimpiada:
In prima zi au luat o medalie...
In a 2-a zi au mai luat una...
In a 3-a zi au mai luat una...
In a 4-a zi i-au prins
1. Cel mai inalt - Grawp, fratele vitreg al lui Hagrid; cel mai scund - profesorul Flitwick.
2. La noi, Nicolas Flamel a inventat ceva mai presus de asta, la voi poate Pascal cu cel mecanic, apoi au venit mai multe minti briliante...nu se stie exact sigur
3. Cred ca profesoara Charity Burbage la o cafea cu profesorul Dippet cand se aflau la 3 Maturi, Hogsmeade, intr-o friguroasa zi de februarie.
4. Nu stiu...noi nu folosim. Iar la unchii mei, nu pot sa ma uit vreodata la TV din cauza lui Dudley, care toata ziua sta pe TarafTV
5. Cele 7 minuni ale lumii sunt de departe Horcruxurile facute de Voldemort: jurnalul, inelul lui Gaunt, medalionul lui Viperin, diadema Rowenei Ravenclaw, cupa Helgai Hufflepuff, Nagini-sarpele lui Voldemort, partea de suflet a lui Voldemort din mine.
6. O sa-ti zic cel mai raspandit banc la Hogwarts.
Un troll trece pe langa un urias.
Uriasul: Ce cauti pe aici, de unde esti tu, de loc?
Trollul: Bah...Bhhaaah...
Uriasul:De loc, de unde esti?
Trollul: Arr HBah bbbaah
Uriasul: Asta e surd!
(Pont: Trollul e doar troll, nu e surd. Uriasul e mai troll ca trollul :)) ).
Daca n-ati inteles atunci intelegeti macar acest video?
http://www.youtube.com/watch?v=3nHOYXidcII
Doar ca Petre nu e troll, e doar surd in lumea Incuiatilor, dar in lumea Vrajitorilor e altfel cu uriasii si trollii. Macar ati inteles acum? Celalalt nene e un Urias, iar Petre ar fi un troll, desi nu e asa, dar ca idee! Banuiesc ca voi primi Nefolositor si Stupid de la cine n-a inteles.
1.Sultan Kösen(cel mai mare), Huang Kaiquan(acesta este cel mai scurt in viata, cel mai scund care a murit a fost He Pingping)
2. Cel mai vechi mecanism cunoscut care se pare că putea funcționa ca o mașină de calculat se consideră a fi mecanismul din Antikythira, datând din anul 87 î. e. n. și folosit aparent pentru calcularea mișcărilor planetelor. Tehnologia care a stat la baza acestui mecanism nu este cunoscută.
O dată cu revigorarea matematicii și a științelor în timpul Renașterii europene au apărut o succesiune de dispozitive mecanice de calculat, bazate pe principiul ceasornicului, de exemplu mașina inventată de Blaise Pascal. Tehnica de stocare și citire a datelor pe cartele perforate a apărut în secolul al XIX-lea. În același secol, Charles Babbage este cel dintâi care proiectează o mașină de calcul complet programabilă (1837), însă din păcate proiectul său nu va prinde roade, în parte din cauza limitărilor tehnologice ale vremii.
În prima jumătate a secolului al XX-lea, nevoile de calcul ale comunității științifice erau satisfăcute de calculatoare analoage, foarte specializate și din ce în ce mai sofisticate. Perfecționarea electronicii digitale (datorată lui Claude Shannon în anii 1930) a condus la abandonarea calculatoarelor analogice în favoarea celor digitale (numerice), care modelează problemele în numere (biți) în loc de semnale electrice sau mecanice. Este greu de precizat care a fost primul calculator digital; realizări notabile au fost: calculatorul Atanasoff-Berry, mașinile Z ale germanlui Konrad Zuse - de exemplu calculatorul electromecanic Z3, care, deși foarte nepractic, a fost probabil cel dintîi calculator universal, apoi calculatorul ENIAC cu o arhitectură relativ inflexibilă care cerea modificări ale cablajelor la fiecare reprogramare, precum și calculatorul secret britanic Colossus, construit pe bază de lămpi și programabil electronic.
Echipa de proiectare a ENIAC-ului, recunoscând neajunsurile acestuia, a elaborat o altă arhitectură, mult mai flexibilă, care a ajuns cunoscută sub numele de arhitectura von Neumann sau „arhitectură cu program memorat". Aceasta stă la baza aproape tuturor mașinilor de calcul actuale. Primul sistem construit pe arhitectura von Neumann a fost EDSAC.
În anii 1960 lămpile (tuburile electronice) au fost înlocuite de tranzistori, mult mai eficienți, mai mici, mai ieftini și mai fiabili, ceea ce a dus la miniaturizarea și ieftinirea calculatoarelor. Din anii 1970, adoptarea circuitelor integrate a coborât și mai mult prețul și dimensiunea calculatoarelor, permițând printre altele și apariția calculatoarelor personale de acumDeși design-ul și performanțele calculatoarelor s-au îmbunătățit dramatic în comparație cu anii 1940, principiile arhitecturii von Neumann sunt în continuare la baza aproape tuturor mașinilor de calcul contemporane. Ea este denumită așa după renumitul matematician austro-ungar John von Neumann.
3.Nu se stie. Matematica exista din cele mai vechi timpuri. Dar pot sa zic ca au fost matematicienii greci foarte vechi care au scos multe teoreme pe care noi trebuie sa le invatam.
4.In 1926, John Logie Baird, un inginer scotian, a fost primul care a realizat o transmisie televizata folosind televiziunea mecanica (discul Nipkov) el isi incepuse cercetarile inca din 1924. La 26 ianuarie 1926 el a repetat experimenul in fata Societatii Regale Britanice.
Vladimir Kozmich Zworykin a fost un inventator ruso-american care a folosit prima dfata tubul catodic pentru transmisia de televiziune.
Prima transmisie televizata complet electronica a fost pusa la punct de Philo Taylor Farnsworth in 1929.
Alti contributori au fost: Alexander Bain, Paul Nipkow, Aleksandr Stoletov, Karl Ferdinand Braun, Boris Rosing, Herbert E. Ives, Boris Rosing, Alan Archibald Campbell-Swinton, Kalman Tihanyi si Kenjiro Takayanagi.
5. Piramida lui Keops(fiind singura minune a lumii antice care exista azi) Gradinile Suspendate Ale Semiramidei, Templul lui Artemis, Colosul din Rodos, Farul din Alexandria, Mausoleul din Halicarnas(acestea sunt ale lumii antice)
Cele 7 minuni ale lumii noi sunt :Marele Zid Chinezesc, Cetatea Petra, Cristos Rascumparatorul, Machu Picchu, Colosseumul, Taj Mahal, Chichen Itza.
6. Un tanar se duce la Farmacie si ii zice farmacistului:
-Dati-mi niste prezervative!
-Pachet de 3, 6 sau 12?
-Pai merg sa iau masa cu parintii ei si dupa ce ei pleaca la film de facem de cap asa ca o cutie cu 12 prezervative.
Ajunge acasa la fata, ia masa cu parintii si atunci face el:
-Haideti sa spunem o rugaciune.
Atunci fata ii zice:
-Nu stiam ca esti religios.
Iar el:
-Nici eu nu stiam ca tatal tau e farmacist!
1)cel mai inalt: profa de bio
cel mai mic: profu` de isto
2)nu stiu d`astea
3)eu
4)Bunica
5)Eu
Jesse McCartney
David Archuleta
Internetul
Aparatul de epilat
Deodorantul
Steaua (echipa de fotbal)
)
6)scurt sau lung?
daca ii scurt: banc
daca ii lung: baaaaaannnnnnncccccc
Byanka13 întreabă:
Julyly2089 întreabă: