| juniper a întrebat:

Cine raspunde Ultimul, repet ultimul... dau fundita, sa vedem cate raspunsuri voi aveawinking Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| adi a răspuns:

Te-ai luat dupa mine tongue

16 răspunsuri:
| juniper explică:

De fapt "concursul" tine o luna acum suntem pe 28 octombrie, iar "concursul" se va termina pe 28 noiembrie.

| juniper explică:

Atunci 3 zile sa fie concursul incepand de acum (28 oct)

| vilmaristul a răspuns:

Ultimul

| JoJo a răspuns:

Ai dat fundita gresit! eu eram ultimadevildevil

| xibalba a răspuns:

Auzi? Stii ce? Site`ul e pentru intrebari si raspunsuri, care sunt menite sa te ajute. Nu cred ca a fost inventat site`ul sa pui tu intrebari... care lipsesc, de fapt, pentru a strange cele mai multe raspunsuri. Nu ti se pare ca esti cam stupid/a si minte de grupa mica?

| ViVi a răspuns:

S-a mai folosit aceasta metoda e lipsita de farmec nu are nici un sens nici nu stii care o sa fie ultimul poate altii raspund si peste 3 zile si tu ai dat fundita la ultimul care ai vazut ca a raspuns astazilaughing

| ViVi a răspuns:

@juniper si cine crezi ca sta o luna pentru fundita ta nu e mai corect ca sa raspunda si sa fie folositor la ceva laughing altii intr-o luna au facut si 10 fundite nu asteapta dupa fundita ta happy

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Juniper unde te crezi dragul meu?laughing
la targ? la otv?laughing de faci concursuri pe aici! pana peste o luna se pierdeee intrebarea ca apar altele altele si asta merge pe a nu stiu cata pagyna!devil

| AdeLina a răspuns:

Juniper se pare ca esti obsedat/a de fundite... Plus ca nici n-am la ce sa raspund... Puteai sa pui si tu acolo o intrebare ca sa nu ne faci de ras...

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Ce intrebare interesanta laughing..hai ca nu suntem chiar asa obsedati de fundite cum crezi u

| vladutz00 a răspuns:

Sunt cumva eu?

| vladutz00 a răspuns:

Eu am fost ultimul tongue, de ce nu mi-ai at mie fundita
crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce sa raspundem laughing mie nu prea imi pasa de fundite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am mai primit raspunsuri la intrebarile mele si dupa 3 luni...asa ca asteapta...

| MarYan00 a răspuns:

Pai la ce sa raspundem? laughing

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Sa raspundem?! La ce?!hee heeCred ca ai uitat sa adresezi intrebarea/rile...
Hai sa iti zic o ghicitoare nevinovata, raspunde tu si eu t punctuez... laughinglaughinglaughing
"E rotunda si e cârna si cu capu-n jos atârna!"Ce este?! BAFTA!laughinglaughinglaughing