I-ati o punga de chips-uri si uitate la "the grown-ups" "superhero movie" sau "due date" apoi cheama-ti un prieten si cititi niste bancuri de pe http://topfun.ro/.dupa ce pleaca el, asculta ceva melodii sa te faca sa zambesti...de unde sa stiu eu. un simplu sa-ti aduci aminte de copilarie sau un spike sa te gandesti cat de idiot poate fi ala la ce versuri geniale scoate...stai la o serie de amintiri palcute pe muzica veche si ai grija sa nu stai pe stomacu gol. cand te bagi in pat ia-ti un ceai cald si o plapuma moale si asculta muzica in surdina visand cu ochii deschisi.
ok, daca nu merge baga douaj` de tigari, ia`ti 2 beri, baga un rock la maxim si pun`te pe ciuruit zombi aka fraieri. :D
Http://www.youtube.com/watch?v=GuCtRQAXvQA&feature=mfu_in_order&list=UL
prea beleaa! :))
*vine cu macaraua şi îi ridică dispoziţia lu' Nickye*
Şefu', da' unde pisica mea o pun că m-aşteaptă şi pă mine muierea şi copchiii p-acasă...
Http://www.1man1jar.com/ asta sigur iti va ridica moralul priveste pana la capat
Am gasit-o pe bashed craiova forum. vorbeau doi tipi despre asta. a fost o experienta socanta eram mai multi amici la pc si am dat click. dupa juma de ora in care se incarca am vazut filmuletul si am ramas socati
Esti aici de mai mult de doua luni si ai raspunsuri cat pentru o zi, nu stiam ca zombie au dispozitie
AwawawMPN întreabă:
Venerabilul întreabă: