| IustinaSiAtat a întrebat:

Cine spune cel mai amuzant lucru primeste funda. iar ceilalti voruti :d

Răspuns Câştigător
| DouăPuncte a răspuns:

O baba batrana de 20 ani a fost gasita lesinata in casa...Se pretinde ca cu 2 saptamani si jumate in urma a suferit de o boala grava numita deces. Oare isi va reveni? Sau va muri?

10 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Ești deșteaptă.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Unicorn drogat care bea tequilla calare pe o chiftea cu o soseta in cap.

| NumePublicAnonim a răspuns:

Mmm! voturi cu sos de funda, delicios!

| NumePublicAnonim a răspuns:

Vrei un banc, uite, l-am inventat acum:
"Bula se muta cu familia intr-o casa la tara.
Casa nu mai fusese locuita de 50 de ani deoarece era departe de civilizatie.
In prima seara, Bula este singur in dormitor, si aude niste sunete ciudate din baie.Se duce acolo si vede scris cu sange pe oglinda 'Plecati pana nu e prea tarziu'. Bula se sperie,si se duce in camera parintilor si le spune ce s-a intamplat,dar acestia ii spun ca poate a visat.
Dimineata cand a vrut sa le arate parintilor ce a vazut scris pe oglinda din baie, tot ce era scris disparuse.
A doua seara, Bula aude zgomote tot din baie.Cand intra in baie,vede scris pe oglinda, tot cu sange,'PLECATI!'.
Bula se duce in camera parintilor, dar acestia tot nu-l cred.Stiind ca dimineata o sa dispara, se tot gandeste ce sa faca.Peste 5 minute se gandeste sa doarma in baie ca sa vada cum dispare.
Dimineata,cand s-a trezit,nu mai era nimic scris pe oglinda, deci cineva stersese oglinda.
A treia seara Bula o ia inaintea celui care scria cu sange pe oglinda si scrie el cu sos de rosii 'O data daca mai stergi oglinda, dau cu Aghiasma'"

| AlQaeda a răspuns:

Miruna dă cu pruna
rolling on the floor

| KoKo56 a răspuns:

Cum am mai spus, raspund doar pentru vot.

Răspuns utilizator avertizat
| Wladutz a răspuns:

Ceapa.

| LalaMarye a răspuns:

Doi politisti numara o bila. care numara mai multe?

Întrebări similare