Este foarte buna intrebarea, dar eu vad in primul rand performanta artistilor, care au reusit sa faca asa ceva, si am foarte mare respect in fata lor. Fiecare face ce a invatat; eu nu cred ca tu vrei sa mananci o mancare gatita de mine
Este o iluzie in care un rol important il joaca recuzita, insa talentul cu care este prezentata o transforma in magie.
Undeva pe la secunda 57-58 se vede putin cum functioneaza chestia, dar pana la urma asta e tot farmecul: sa transformi un truc simplu intr-o magie imposibila. Si nu numai ca au reusit-o din plin, trebuie sa avem in vedere si faptul ca emisiunea in care s-a inamplat este una de AMATORI, nu de profesionisti.
Revenind la intrebarea ta, este greu sa iti dai seama foarte exact unde se ascund rochitele care curg pe trupul asistentei (desi o mica banuiala am eu), dar daca vrei sa vezi cat de simplu se fac unele trucuri imposibile pot sa iti recomand serialul The Masked Magician.
Este foarte tare videoclipul si foarte reusit, dar nu vad cale de a se poate face asemenea chestie
Este o iluzie optica si iti mai dau un sfat nu mai crede pe alti care iti spun ca exista magie si ce vezo la circ prostiilea alea...ei bine acelea nu sunt magii sunt doar trucuri foarte reusite si eu stiu sigur ca NU EXISTA MAGIE.
Julyly2089 întreabă: