| AaAaAaAaAaA a întrebat:

Cine stie mesaje pentru messenger gen alege o litera A esti draguta, B esti rea, etc... una cu tatal nostru care esti in cancelarie, fa-ne noua pauza de 45 minute si ora de 15(care e continuarea?) sau unele gen scoala =cimitirul vechi, cancelaria = parnaie, sala de clasa = camera de tortura, catalogul = inamicul nr. 1, sefa clasei = asasinul din umbra, eleva corigenta = sarmana, carnetul de note= Dosarele X, ora de dirigentie=Stirile ProTv, ora de mate= Misiune imposibila, profesori=gardieni de la jilava, femeia de servici=saraca de ea. sau ANUNT: Clasa mea, e cea mai tare! jaluzele rupte are, scaune scrise cate vrei, iar baietii se cred zmei, ne jucam pe telefoane, comentam la profesoare! - catalogu-i plin de 4 si e vai de el saracu! tocilarii tac si inghit, iar nebunii il trimit.Mama ba cel mai tare

2 răspunsuri:
| FrumusicaAndreea a răspuns:

Mi place ala cu "scoala =cimitirul vechi, cancelaria = parnaie, sala de clasa = camera de tortura, catalogul = inamicul nr. 1, sefa clasei = asasinul din umbra, eleva corigenta = sarmana, carnetul de note= Dosarele X, ora de dirigentie=Stirile ProTv, ora de mate= Misiune imposibila, profesori=gardieni de la jilava, femeia de servici=saraca de ea"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, Dumnezeul meu
Da-mi vacanta tot mereu,
Fa din 2 un semestru,
Fara scoala, fara teme
Fara mate, nici probleme.
Sau macar daca se poate
Subiectele la mate,
Dar cu tot cu rezultate,
Dumnezeu cu mila ta
Anuleazane terog teza!