Nu sunt specializati in ceva anume. Sunt cei mai activi membri ai siteului, care si-au dovedit capacitatea de a da raspunsuri bune in timp. Ei nu substituie un consult medical sau o consultatie juridica, sau o vizita la un psiholog.
Nu sunt specializati. Sunt oameni care sunt activi pe site si dau raspunsuri utile si inteligente. Ca mine, asa.
Hugin, eu nu caut cearta, dar zic ca macar exagerezi. In primul rand expertii mai mult se cearta intre ei decat se sustin, in al doilea rand de unde stii tu ca eu nu citesc intrebarile?
Or fi specializati sau nu, nu poti sa ai incredere in ce/ti spun unii de pe net.eu,noi, ei, incercam sa dam un mic ajutor oamenilor q ce ne duce capul si in virtutea unor experiente similare sau a unor cautari.nu primesc niciun fel de bonificatie.la cea mai mica indoiala e bine sa consulti oameni care sunt meseriasi in domeniile lor si sunt acreditati de o forma sau alta.
De acord cu Brigaela, mi se pare ca exagerezi hugin. Fiecare dintre noi citim raspunsurile si raspundem unde credem ca este nevoie de raspunsul nostru, in functie de intrebarea respectiva, unori cu amuzament si de cele mai multe ori serios.
Ptr Denim: Incercam sa dam un sfat celor care au nevoie si sa-i indrumam cat de bine putem.
Nu. sunt unii care nu au nimic mai bun de facut ( astia nici nu citesc intrebarile si raspund pentru. puncte) si mai au si intelegeri vezi si tu ca la toate intrebarile raspund si se voteaza intre ei. Iti recomand sa nu pui prea mult pret pe raspunsurile lor.
Brigaela Ok. raspunsurile date de tine la multe intrebari mi-au placut si meritai folositor sau inteligent dar nu-mi spune ca nu exista intelegeri intre experti atata timp cat la intrebari la care existau 2- 3 raspunsuri de la,, Experti'' aveau si 2 -3 voturi de inteligent sau folositor si nici macar nu vreau sa ma intind sa analizam raspunsurile care nu aveau nici o legatura cu intrebarea.
Julyly2089 întreabă: