| DouaPuncteIcs a întrebat:

Cine sunt eu?laughing Funda pentru cele mai amuzante si intereseanta raspunsurihappy

15 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Un om ca noi toti, la care difera doar mentalitatea si comportamentul.

| Ysha a răspuns:

Pai esti fata, te cheama stefania, esti zodia capricorn, ai 12 ani, ai o pisica care are o zgarda anti-purici si iti place justin biber.

| User a răspuns:

O alta fana a tancului Justin Bieber, asta. domnului Justin Bieber.

| iBubble a răspuns:

Just you laughing

| doar.pt.voi. a răspuns:

Sosia lu Justin Bieber?

| Vampă a răspuns:

O fană Justin Bieber

| Aero a răspuns:

Esti Justin Biberonul care vei avea intrebarea raportata de catre un HarryPotte-rist ca mine! Glumeam laughing sau NU? straight face

| Tourniquet a răspuns:

O fana a lui Justin Bieber. Ai numele pe TPU JustMe, ajuti oameni din 9. Apr. 2010 (7 luni fara o zi), te numesti Stefania, ai 12 ani.
Un utilizator ca orice utilizator!

| ριтʏcнα a răspuns:

Un fan justin biberhappy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti un punct mic din 6 miliarde pe perimetrul pamatuiui a carui corp si comportament va fu in totdeauna diferita fata de celalalte 6 miliarde de comportamente si corpuri. cele 6 miliarde de puncte si cu tine formeaza omenirea care exista azi.deci...intr-o viata anterioara ai grija cine esti si cand vi pentru ca tu ai putea sa fii in plus la fel si acumrolling on the floor

| andreeaandreea71 a răspuns:

Tu esti un punct mic din 6 miliarde pe perimetrul pamatuiui a carui corp si comportament va fu in totdeauna diferita fata de celalalte 6 miliarde de comportamente si corpuri. cele 6 miliarde de puncte si cu tine formeaza omenirea care exista azi.deci...intr-o viata anterioara ai grija cine esti si cand vi pentru ca tu ai putea sa fii in plus la fel si acumrolling on the floor(a mai pus cineva acest rasp dar eu eram in anonimat dupa mi-am facut cont sa nu crezi ca vreau sa copiez)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti colega mea Stefania, ai 12 ani si esti un fan al lui si. b.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Tu ești JustMe, cine să fi?!

| CoRe1998 a răspuns:

Esti o fata.iti place justin biberon.ai 12 ani

Întrebări similare