Pai esti fata, te cheama stefania, esti zodia capricorn, ai 12 ani, ai o pisica care are o zgarda anti-purici si iti place justin biber.
Esti Justin Biberonul care vei avea intrebarea raportata de catre un HarryPotte-rist ca mine! Glumeam sau NU?
O fana a lui Justin Bieber. Ai numele pe TPU JustMe, ajuti oameni din 9. Apr. 2010 (7 luni fara o zi), te numesti Stefania, ai 12 ani.
Un utilizator ca orice utilizator!
Tu esti un punct mic din 6 miliarde pe perimetrul pamatuiui a carui corp si comportament va fu in totdeauna diferita fata de celalalte 6 miliarde de comportamente si corpuri. cele 6 miliarde de puncte si cu tine formeaza omenirea care exista azi.deci...intr-o viata anterioara ai grija cine esti si cand vi pentru ca tu ai putea sa fii in plus la fel si acum
Tu esti un punct mic din 6 miliarde pe perimetrul pamatuiui a carui corp si comportament va fu in totdeauna diferita fata de celalalte 6 miliarde de comportamente si corpuri. cele 6 miliarde de puncte si cu tine formeaza omenirea care exista azi.deci...intr-o viata anterioara ai grija cine esti si cand vi pentru ca tu ai putea sa fii in plus la fel si acum(a mai pus cineva acest rasp dar eu eram in anonimat dupa mi-am facut cont sa nu crezi ca vreau sa copiez)
AndradaNicoletaRaluca întreabă:
Julyly2089 întreabă: