Oliana, enigma, nony [ i-am pus unul langa altul, sper sa nu se haraie], Dimonu, Legiuitoarea, urbanghost, fratele Andrei-sper sa se prinda lumea, care-i, andrutza, kratos, bubulina, furni, allinna, HepHap, Dmonik, Flav, silvia, auran, prfml, leinad, elena ( doamna cu ochiul)... sper ca nu l-am omis pe niciunul
Psiholoaga. Pe mine nu ma place nimeni?!
Si alti utilizatori TPU. sunt faini. dar nu ii stiu pe toti pe nume... In general majoritatea sunt oameni faini.
O seara buna!
Daniel.
Favoritu' meu e psihoyounger pentru ca el m-a ajutat foarte mult si ma ajuta in continuare, deci...
Acuma nu prea m-am bagat eu in conversatii p'aici si nu pot sa spun ca am prieteni dar imi plac foarte mult cum raspund eu_o_mare_enigma, cami, SoftCristi, Flav, kittyalexandra, nony, Oliana, Psiholoaga si Psichoyounger...astia imi vin acum in minte
Fovoriti mei lucchass, pinguin_frumos_si_dragalash, cami, rapper, florin, danielbv, sensei bro
Toti cei ce respecta limba romana si pun intrebari/da raspunsuri de bun simt si cu [,] cap.
Favoritii mei sunt toti cei care iau contact cu mine, care m-au ajutat si bineinteles pe cei care i-am ajutat
Pinguinul_bazat, blackangel, derhoa, RalucaTPUro, pisi181, aNa, DyAnNa-E-uN-hApPy-KiD
Favorita mea este Lia ...
da.stiu ca voi primi si eu stupid la fel ca ceilalti. dar in fine
Mie imi place ft mult de danielbv...... iar favoritii mei pana in momentul de fata sunt gabitza...juniper...furni...monika...legiuiitoarea,bresensein,pinguinul_bazat,bubulina,hephap,cami,allinna...etc
Prietenii mei de pe TPU, un exemplu pe acest site, la fel si Raluca, administratorul TPU.
DaciaRomania întreabă: